آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۹۸۹۶

عبدالعزیز بن سلمان: عربستان دیگر یک کشور تولیدکننده نفت نیست

۵۰ درصد از تولید انرژی عربستان تا ۲۰۳۰ انرژی‌های تجدیدپذیر خواهد بود، بنابراین این کشور طبق گفته وزیر نفت عربستان یک کشور تولیدکننده انرژی خواهد بود نه تولیدکننده نفت.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از اویل پرایس، عبدالعزیز بن سلمان وزیر نفت عربستان اعلام کرد کشورش دیگر یک تولید کننده نفت نیست، ولی آیا منظور او واقعاً همین است؟

وزیر انرژی عربستان گفت: «عربستان دیگر یک کشور تولید کننده نفت نیست بلکه یک کشور تولید کننده انرژی است».

عربستان آرزو‌های سبز زیادی دارد که شامل تولید گاز، انرژی‌های تجدیدپذیر و هیدروژن می‌شود.

عبدالعزیز بن سلمان گفت: «دنیا باید این واقعیت را قبول کند. ما قرار است در این فعالیت‌ها برترین باشیم».

عربستان مطمئناً از این انتقال به سمت انرژی‌های پاک سود خواهد برد. در حالیکه شرکت‌های اکسون، چورون و شل مشغول مذاکره با فعالان محیط زیست در شرکت‌ها و دادگاه‌ها هستند، شرکت‌های ملی نفت مخصوصاً در کشور‌های عضو اوپک بسیار مشتاقند از افزایش قیمت نفت در نتیجه این مذاکرات سود ببرند.

عربستان قیمت رسمی فروش نفت خود را به آسیا برای تحویل در ماه جولای بالا برده است.

ولی این کار مانع ادامه آرزو‌های سبز عربستان نمی‌شود. عربستان هزینه فعالیت‌های سبز خود را از فروش نفت به دست می‌آورد. این کشور قصد دارد تا ۲۰۳۰، ۵۰ درصد از تولید انرژی خود را به انرژی‌های تجدیدپذیر اختصاص دهد تا وابستگی آن به نفت کاهش یابد. انرژی‌های تجدیدپذیر در ۲۰۱۷ فقط ۰.۰۲ درصد از کل سهم تولید انرژی عربستان را تشکیل می‌دادند.

ولی این بدان معنا نیست که عربستان قرار است تولید نفت خود را پایین بیاورد و تأمین هزینه پروژه‌های جدید نفت و گاز خود را متوقف کند. فعالیت‌های نفتی حداقل تا ۲۰۵۰ ادامه خواهد داشت. عربستان عقیده دارد نفت برای چندین دهه آینده همچنان منبع اصلی انرژی خواهد بود.

درآمد نفتی عربستان که تامین‌کننده هزینه فعالیت‌های سبز آن است طی یک سال و نیم گذشته کاهش یافته و شرکت آرامکو مجبور شده فروش اوراق بهادار خود را برای پرداخت سود هنگفت به دولت متوقف کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار