آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۰۲۳۶

كارشناس اقتصاد مسكن: دولت آینده باید قانون جامع مسکن را اجرا کند

فاطمی عقدا اظهار کرد: اگر «قانون جامع مسکن» محور برنامه‌ها قرار گیرد منابع مالی مورد نیاز برای ساخت مسکن هم تأمین خواهد شد.

به گزارش  گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، دکتر محمود فاطمی عقدا، کارشناس اقتصاد مسکن در برنامه «گفتگوی اقتصادی» با بیان اینکه طبق قانون اساسی دولت‌ها موظف به تأمین سرپناه مناسب برای مردم هستند گفت: هر یک از دولت‌ها سیاست‌هایی را در حوزه مسکن پیاده کرده اند.

وی با اشاره به آخرین قانونی که در حوزه مسکن کشور تصویب شده گفت: آخرین و جامع‌ترین قانون، «قانون مسکن کشور» است که تمام ماده‌ها و بند‌های این قانون به موضوعات مختلف در این زمینه از جمله تأمین زمین و منابع مالی و مالکیت و استیجار پرداخته، اما بنابر دلایلی کشورمان همچنان با معضل مسکن مواجه است.

فاطمی معتقد است سیاست‌های نادرست دولت یازدهم و دوازدهم در حوزه مسکن و رویکرد منفی نسبت به طرح «مسکن مهر»، این بازار را به حالت رکود درآورده و تولید مسکن را با مشکل مواجه کرده است.

کارشناس اقتصاد مسکن ضمن اشاره به ۵ تا ۶ میلیون نیاز انباشته در حوزه مسکن، افزایش قیمت مسکن را ناشی از عدم توجه دولت دوازدهم به همین نیاز انباشته دانست و گفت: دولت آینده با هر نوع نگرشی باید به بخش مسکن یک رویکرد موثر و کاملاً جدی داشته باشد و به رفع نیاز انباشته مسکن اقدام کند.

وی درمورد چگونگی تأمین منابع مالی و زمین برای تولید مسکن در دولت آینده گفت: اگر قانون جامع مسکن محور برنامه‌ها قرار گیرد این منابع هم تأمین خواهند شد ضمن اینکه منابع برگشتی از طرح مسکن مهر نیز باید به این بخش هدایت شوند.

فاطمی عقدا همچنین نظام پولی کشور و تخصیص زمین را از مهم‌ترین چالش‌های مسکن در کشور عنوان کرد و افزود: البته شاید در شهر‌های کوچک بتوان زمین‌های دولتی را به کار گرفت، اما در کلانشهر‌ها منابع زمینِ دولتی محدود بوده و گرفتن زمین از دولت و ورود آن به چرخه تولید مسکن نیز بسیار دشوار است.

این کارشناس اقتصاد مسکن برنامه‌های آیت الله رئیسی و دکتر زاکانی و دکتر مهرعلیزاده در بخش مسکن را مثبت ارزیابی کرد و گفت: تولید مسکن مهمتر از برنامه، نیازمند یک عزم و اراده جدی و بسیار قوی و با سرعت بالاست.

منبع: رادیو گفتگو

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار