به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الجزیره، سازمان دیده بان حقوق بشر و موسسه «حقوق و دموکراسی بحرین» روز گذشته خواستار توقف تجاوزات نیروهای امنیتی بحرین علیه کودکان شدند.
این دو سازمان تصریح کردند که گزارش دولت بحرین درباره انکار تجاوزات پلیس به کودکان در مراکز نگهداری آنها از جمله ضرب و شتم و شکنجه این کودکان فاقد اعتبار است.
سازمانهای حقوق بشری مذکور گزارش رژیم بحرین در خصوص انکار تجاوزات علیه کودکان را تلاش برای پنهان کاری درباره نقض فاحش حقوق کودکان در این کشور توصیف کردند.
سازمان دیده بان حقوق بشر و موسسه حقوق و دموکراسی بحرین تأکید کردند که اظهارات کودکان و نیز شواهد موجود با گزارش صادر شده از جانب دبیرخانه ثبت شکایات در وزارت کشور بحرین کاملاً مغایرت دارد.
این دو سازمان از کشورهای غربی که از رژیم بحرین حمایت میکنند خواستند تا مسئولان شکنجه کودکان در این کشور را تحت فشار قرار دهند.
کمیته بین المللی مبارزه با شکنجه نیز دبیرخانه ثبت شکایات و واحد ویژه تحقیق و تفحص بحرین را غیرمستقل و فاقد تاثیرگذاری توصیف کرده است، زیرا این دو نهاد نتوانستهاند درباره اتهامات وقوع شکنجه تحقیق معتبری انجام دهند یا مسئولان این اقدامات را بازخواست کنند.
بلفان اسپل، دستیار حقوق کودکان نیز گفته است وقتی مقامات بحرین سرانجام ناگزیر شدند این کودکان را آزاد کنند، بار دیگر آنها را برای بازجویی بیشتر درباره ماهیت نقض حقوق کودکان که در معرض آن قرار گرفتهاند، فراخوانده است. وی از مقامات دولتی دیگر کشورها خواست دفاع بی مورد و نامعقول از مقامات بحرین و تلاش برای تبرئه آنها را متوقف و برای بازخواست این مقامات تلاش کنند وگرنه ممکن است کودکان بیشتری در معرض خطر قرار بگیرند.
کودکان شیعه بحرینی در زندان و محل بازداشت مورد شکنجه و آزار و اذیت قرار میگیرند. بحرین در برابر چشم سازمانهای بین المللی بارها شاهد محاکمه سختگیرانه و زندانی شدن این نوجوانان بوده است. اما چگونه ممکن است افرادی در این سن و سال فعال سیاسی محسوب شده و به زندان انداخته شوند.
کشورهای جهان قوانینی برای حمایت از افراد کمتر از سن قانونی دارند، اما بحرین از این قوانین بی بهره است و دهها نوجوان و کودک در زندانهای آل خلیفه در بند هستند.
حسین برکات از زندانیان سیاسی انقلاب بحرین ساعتی پیش به شهادت رسید.
خانواده وی و فعالان بحرینی با انتشار این خبر حکومت بحرین را مسوول شهادت وی اعلام کردند.
در پی شیوع وسیع کرونا در زندانهای بحرین تا کنون حداقل ۲۲۰ زندانی سیاسی به کرونا مبتلا شدهاند که برکات یکی از آنها بود که با وخامت اوضاع سلامتش و عفونت شدید ریه و کمبود اکسیژن به کما رفته بود، اما با این وجود مسوولان وزارت کشور و زندان "جو" وی را حتی بطور موقت آزاد نکرده و خانوادهاش را نیز در بی خبری نگه داشته بودند.
بحرینیها از دیروز برای سلامت وی دست بدعا شده بودند که صبح امروز همسر شهید طی تماسی تلفنی از بیمارستان، از شهادت وی با خبر شد.
گفتنی است بتازگی زندانی سیاسی دیگری بنام عباس مال الله در اثر سهل انگاری عمدی و عدم رسیدگی بهداشتی در زندان "جو" بحرین به شهادت رسیده بود.
بحرین طی ماههای گذشته وارد وضعیت قرمز شیوع کرونا شده است و انواع جهش یافته کرونا نیز در بحرین به ثبت رسیده اند. افزایش تعداد قربانیان کرونا، شیوع آن در زندانها و تعامل غیر انسانی با زندانیان موجبات نگرانی بیش از پیش مردم، فعالان حقوق بشری و سازمانهای بین المللی را نسبت به وضعیت زندانیان سیاسی در بحرین فراهم آورده است و خواستار آزادی فوری و بی قید و شرط آنان شدهاند.
آیت الله شیخ عیسی قاسم پیش از این به حکومت بحرین هشدار داده بود که قبل از آنکه نعش زندانیان از زندانها خارج شود فرزندان ملت را آزاد کنند و این فاجعه انسانی در زندانها را متوقف سازند که تبعات آن سنگین خواهد بود.
بحرینیها طی چندین ماه گذشته بطور روزانه به خیابانها آمده و در تظاهراتهایی خواستار آزادی فرزندان شان شدند که تا کنون حکومت بحرین تمامی درخواستهای داخلی و بین المللی را بی پاسخ گذاشته است.