کد خبر:۹۴۰۵۹۸
در اردوی جهادی سه روزه؛

جهادگران دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در منطقه سیستان به ۲۶۰ نفر خدمت‌رسانی کردند

جهادگران سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با حضور در منطقه سیستان به ۲۶۰ نفر از مردم محروم این منطقه خدمت رسانی کردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اردوی جهادی گروه جهادگران سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مدت سه روز در منطقه سیستان برگزار و به بیش از ۲۶۰ نفر از مردم محروم این منطقه در این اردو‌ها خدمت رسانی شد.


هدف از برگزاری این اردو، خدمت رسانی به مردم محروم منطقه سیستان بوده و جهادگران حاضر در این اردو در سه نقطه مختلف از منطقه سیستان جهت خدمت رسانی به مردم محروم این منطقه حضور یافتند.


در روز اول این اردو‌ که در منطقه شهرک گلخانه‌ای سیستان برگزار شد به ۱۲۰ نفر از مردم این منطقه خدماتی از قبیل ویزیت رایگان پزشک، دندانپزشکی، مشاوره مامایی و روانشناسی، خدمات پرستاری و بهداشت توسط کارشناسان مجرب این گروه ارائه شد.

 

//جهادگران دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در منطقه سیستان به ۲۶۰ نفر خدمت‌رسانی کردند

 

در روز دوم و سوم از این اردو نیز که به ترتیب در منطقه سدکی سیستان (حوالی محمدآباد) و روستای گوری از توابع شهرستان زهک برگزار شد به ۱۴۰ نفر دیگر از مراجعه کنندگان این مناطق توسط اعضای گروه جهادگران سلامت خدمت رسانی شد.

 

در این اردو ضمن ارائه مشاوره و آموزش رایگان به مراجعین، پس از معاینه و غربالگری برخی از اقلام دارو‌های ضروری و در دسترس به صورت رایگان در میان مراجعان توزیع شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار