به گزارش گروه دانشگاه خبرگزارى دانشجو، پروژه آشپزخانه صنعتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان واقع در پردیس دانشگاه با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی و سخنگوی وزارت بهداشت در اسفندماه سال گذشته افتتاح شده و از روز گذشته ١٩ خردادماه رسما طبخ غذای دانشجویی را آغاز کرده است.
صدیقه عابدینى، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این باره گفت: پروژه صنعتی سازی سلف پردیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، از خرداد ماه سال گذشته آغاز و آذر ماه همان سال به پایان رسید.
عابدینی افزود: برای اجرای این پروژه، حدود ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار، هزینه شده است. آشپزخانه صنعتی دانشگاه در مجتمع پردیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان واقع شده و ۴۶۰ مترمربع زیربنا دارد. این پروژه در یک طبقه احداث شده وبا توجه به نصب دستگاههای صنعتی طبخ غذا روزانه ظرفیت تهیه بیش از دو هزار پرس غذا را خواهد داشت.
وى خاطرنشان کرد: خوشبختانه بهسازی و نوسازی آشپزخانه سلف دانشجویی با نصب تجهیزات جدید وصنعتی و بهسازی فضای فیزیکی به طور کامل انجام شده است.
عابدینى در تشریح بهسازی سلف مرکزی دانشجویی گفت: طراحی صنعتی ومتناسب سازی فضای فیزیکی یکی ازویژگیهای بهسازی سلف سرویس مرکزی دانشجویی است تا شاهد کمترین انتقال آلودگی، کمتر شدن رفت و آمدهای بی مورد پرسنل به نقاط مختلف، تفکیک فضای آمادهسازی و پخت غذا در دستگاههای صنعتی و نیمه صنعتی بدون دخالت انسان باشیم.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به بیماری کرونا رعایت شیوه نامههای بهداشتی به طور کامل مورد تاکید معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان قرار دارد.