به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از شرکت پالایش نفت تهران، از مهمترین اقدامات این مرحله از تعمیرات اساسی میتوان به تعویض پکینگ (Packing) تعدادی از بسترهای برجهای ۱۵۱ و ۱۰۲، تعویض ۵۰ درصد بدنه و سقف کوره ۱۰۱ (که مسیر بحرانی این تعمیرات اساسی است)، تعویض تیوب نمونه در قسمت تشعشع و جابجایی کورههای ۱۰۱ و ۱۵۱ و ۱۰۲ تعویض ظرف V-۱۵۲، نوسازی مسیر آب کولینگ شمال و غرب واحد، نصب مبدل جدید E-۶۱۵ و تعمیر ۷۵ دستگاه مبدل حرارتی در واحد تقطیر اشاره کرد.
همچنین انجام تعداد ۲۰۰ دستور کار عملیاتی علاوه بر درخواست و دستور کارهای بازرسی فنی، زیر نظر مهندسین خدمات فنی و مهندسی و بهرهبرداری را میتوان از دیگر اقدامات مهم این تعمیرات اساسی برشمرد.
واحد تقطیر وظیفه پالایش روزانه ۱۲۵ هزار بشکه نفت خام را جهت ادامه فعالیتهای پالایش واحدهای پایین دستی بر عهده دارد که محصولات آن شامل LPG، بنزین سبک و سنگین، نفتا، نفت سفید و دیزل، تهمانده اتمسفریک، خوراک واحد آیزوماکس، خوراک روغن سازیها و وکیوم باتوم است.
تعمیرات اساسی واحد تقطیر شرکت پالایش نفت تهران پیشتر هر سه سال یکبار انجام میشد، اما هماکنون به دلیل روزآمدی تجهیزات فنی و پالایشگاهی آن هر چهار سال یکبار انجام میشود.