کد خبر:۹۴۱۱۹۴

علم‌الهدی: به عنوان همسر آقای رییسی موافق حضور ایشان در انتخابات نبودم

استاد دانشگاه واندیشمند نمونه جهان اسلام گفت: بعنوان همسر آقای رئیسی موافق حضور ایشان در انتخابات نبودم، اما بعنوان یک هوادار در بین نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری، تنها کسی که ویژگی‌های مدنظر مقام معظم رهبری برای رییس‌جمهور را دارد، آقای رییسی است.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، جمیله علم‌الهدی همسر آیت الله رئیسی روز شنبه در نشست پرسش و پاسخ بانوان دانشگاهی با نمایندگان نامزد‌های سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با محوریت حوزه زنان پس از پخش کلیپی از بیانات مقام معظم رهبری در رابطه با ویژگی‌هایی که مردم باید برای انتخاب رییس‌جمهور باید مدنظر داشته باشند، این مطلب را عنوان کرد.

وی پس از طرح سوالاتی از سوی اساتید و دانشجویان درباره برنامه‌های دولت آقای رییسی برای حوزه زنان اظهارداشت: محور اصلی سوالات مربوط به تحصیل و اشتغال بانوان است و نگرانی‌ها از این بابت است که چگونه زنان با الگوی سوم در عین عمل به مسئولیت‌های خود در جامعه فعالیت و تاثیرگذاری اجتماعی داشته باشند.

علم‌الهدی درباره دیدگاه حجت الاسلام و المسلمین رییسی درحوزه زنان گفت: ایشان خود را سرباز مقام معظم رهبری می‌دانند و گفتمان ایشان در این حوزه کاملا گفتمان رهبری است. ایشان معتقد است اگر قرار باشد توسعه و تحول در حوزه زنان اتفاق بیفتد حتما باید بانوان خود پیشگام باشند.

همسر نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: آقای رئیسی عدالت توزیعی را مربوط به مسائل گروه‌های آسیب‌پذیر می‌دانند، ولی درباره موضوعات مرتبط با حوزه زنان به عدالت مشارکتی اعتقاد دارند.

وی پیشنهاد کرد دانشگاه الزهرا به عنوان دانشگاه بانوان مسائل حوزه زنان را شناسایی و طرح‌ها و برنامه‌های همه‌جانبه و درازمدت برای حل مشکلات بانوان ارائه دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار