کد خبر:۹۴۱۴۴۶
گزارش|

از درخواست گرانی بنزین توسط همتی تا درمان اقتصاد با پشه مالاریا؛ مناظره‌‌ای که فقط یک نیمه داغ بود!

آخرین مناظره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ دیروز در رسانه ملی با شرکت تمامی نامزد‌ها با شکل جدید خود برگزار شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، دیروز آخرین مناظره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ با شکل جدید خود برگزار شد. بعد از ورود نامزد‌ها به صداوسیما و شرکت در نشست خبری ابتدایی، مناظره سوم راس ساعت ۱۷ اغاز شد.
ابتدا نوبت به سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی رسید وی خطاب به حسن روحانی رئیس جمهور گفت: آقای روحانی از دفترتان خارج شوید و بیایید صداوسیما؛ حاضرم با شما مناظره کنم این صحبت درحالی بیان شد که قاضی زاده معتقد بود مشکلات مردم باید ریشه یابی شود. وی همچنین بیان کرد: نرخ بیکاری در حال افزایش است، زیرا منابع کشور به صورت نادرست درحال توزیع است؛ مردم این را از چشم مدیریت ناکارآمد مسئولان می‌بینند و کسی هم حاضر نیست عملکرد دولت را بر عهده بگیرد.

در ادامه صحبت‌های قاضی زاده محسن رضایی هم اشاره‌ای به ناکارآمدی دولت کرد و گفت: آقازادگی داریم، رانت و فساد داریم و ... چرا این‌ها وجود دارد، پس دولت‌ها چه می‌کنند؟ وی تصریح کرد: آن‌قدر دزدی و رانت وجود دارد که حذف آن‌ها منابع ۴۵۰ هزارتومان یارانه را تامین می‌کند. در سطح ملی ۱۴ مگاپروژه تعریف کرده و اقتصاد ملی ایران را بازطراحی می‌کنیم. باید جراحی اساسی از درون قدرت صورت بگیرد. اقتصاد ایران باید معماری شود.

سپس نوبت به سید ابراهیم رئیسی رسید وی در پاسخ به این سوال که آیا از دغدغه اصلی مردم خبر دارد یا نه؟، گفت: مردم دغدغه‌های بسیاری دارند. من نشست‌های زیادی با مردم داشته‌ام و از نزدیک در جریان خواسته‌ها و مشکلات قرار دارم و برای مهم‌ترین آن‌ها برنامه دارم. سه موضوع «صلاح دولت و مبارزه با فساد»، «حمایت از خانواده‌ها و اقشار محروم» و «جهش تولید» مهم‌ترین مشکلات مردم است.

وی تاکید کرد: ما در دستگاه قضایی برخورد با مفسد کردیم، ولی برخورد با فساد زمینه‌اش در دولت است. افرادی که به دنبال فساد باشند جای‌شان در دولت نیست. تمامی قرارداد‌ها و عملکرد دولت باید شفاف پیش روی مردم باشد. شفافیت باعث اعتماد عمومی خواهد شد. من این کار را در آستان قدس و قوه قضائیه انجام داده‌ام و در مدت کوتاهی پس از حضور در قوه قضائیه مساله حساب‌ها را حل و شفاف کردم.

علیرضا زاکانی دیگر نامزد انتخابات با اشاره به ناکارآمدی مسئولان فعلی در زمینه اقتصادی، گفت: ام‌المسائل کشور گرانی و تورم است. آقای همتی باید پاسخگوی رشد پایه پولی و نقدینگی باشد.

در ادامه عبدالناصر همتی حمله لفظی به حجت الاسلام رئیسی داشت و بیان کرد: گرانی وجود ندارد! مفهوم مبارزه با گرانی بی معنیست و باید تورم را کنترل کرد و میزان رشد اقتصادی را بالا برد که بدون ایجاد فضای امن برای سرمایه گذاری ممکن نیست.

نوبت به سعید جلیلی دیگر نامزد انتخابات رسید وی در رابطه با دغدغه‌های مردم گفت: دغدغه مردم این است که آیا رئیس‌جمهور دوباره مشغول کار نمایشی می‌شود یا کار واقعی خواهد کرد؟ اگر مشکل و پاسخ آن شناخته‌شده، چرا حل نشده است؟ دغدغه مردم این است که چرا دولت‌ها عقب هستند؟ کشور این همه ظرفیت دارد، اما چرا ما باید در مسائل ابتدایی بمانیم.

وی تاکید کرد: حل مشکلات مردم برنامه جدی می‌خواهد. رئیس‌جمهور باید به نقش وزارت‎خانه‌ها اشراف داشته باشد، یک‌شبه و با سفارش به اندیشکده‎ها که برنامه نوشته نمی‌شود.

در ادامه بحث‌های مناظرات با تغییر شیوه برگزاری جنجالی شد همتی و مهرعلیزاده در صحبت هایشان اشاره‌ای به اینکه اگر رئیس جمهور شوند مشکلات اقتصادی را حل خواهند کرد که این اتفاق باعث شد صدای امیرحسین قاضی زاده را در آورد وی بیان کرد: سپردن حل مسائل امروز به بانیان وضع موجود، مثل سپردن درمان مالاریا به پشه آنوفل است.

 

همتی درخواست کرده بود بنزین ۵ هزار تومان بشود تا کسری بودجه دولت جبران شود

در ادامه زاکانی خطاب به همتی گفت: آقای همتی گفتند که من مخالف افزایش قیمت بنزین بودم؛ اما نامه رسمی شما وجود دارد که درخواست دادید که بنزین گران شود تا کسری بودجه دولت جبران شود. آقای همتی شما در تاریخ شهریور ۹۸ شما نرخ بنزین ۵ هزار تومانی را مطرح کردید. به مردم دروغ نگویید و شامورتی بازی درنیاورید. بی کفایتی از این بالاتر که رئیس جمهور پس از این اتفاق بگوید صبح جمعه فهمیدم؟! آقای همتی اطلاعات مالی را در اختیار صندوق بین المللی پول قرار داده است. وی تصریح کرد: من آمده‌ام اینجا نگذارم کلاه سر مردم بگذارند. با اون بی کفایتی موضوع بنزین را دنبال کردید و رئیس‌جمهور گفت من صبح جمعه فهمیدم.

سپس جلیلی خطاب به همتی بیان کرد: آن زمان که خود را در دیپلماسی موفق می‌دانستید، چه شد؟ دلار ۳ هزار تومانی شد ۳۰ هزار تومان. وی افزود: برخی ناکارآمدی خود را گردن تحریم می‌اندازند. دوستان تعاملات خارجی را خلاصه کردند به دو یا سه کشور. نباید اقتصاد را معطل ۳ کشور کرد. شما حتی نتوانستید مذاکره کنید.

در ادامه همتی مشکل بورس را از گردن خود واداشت و گفت: مشکل بورس هیچ ربطی به بانک مرکزی ندارد. سپس همتی اسامی ۱۱ ابر بدهکار بانکی را به رئیسی داد و بیان کرد اگر اقای رئیسی دنبال فساد هستند این هم اسامی مفسدین و در پیشگاه مردم اسامی مفسدین را قرائت کند که در این رابطه رئیسی بیان کرد: اگر قرار بود آقای همتی این لیست را بدهند، چرا الان می‌دهند؟ وسط مناظره؟.

کار در مناظره سوم به جایی رسید که حتی هم جناحی‌ها و افراد دولت روحانی گریزی به ناکارآمدی دولت زدند که در این رابطه مهرعلیزاده بیان داشت: وضع فعلی بورس به خاطر دخالت‌های دولت روحانی بود. یا همتی در رابطه با گرانی بنزین بیان داشت: وقتی مردم خشمگین هستند، رئیس جمهور نباید بخندد و بگوید من هم صبح جمعه فهمیدم.

همچنین همتی بیان داشت که دیگر جواب زاکانی را نخواهد داد، زیرا معتقد است این شخص پوششی است که در این رابطه زاکانی خطاب به همتی گفت: روحانی، چون اقتصاد بلد نبود، همتی را گذاشت رئیس بانک مرکزی و فاجعه آفرید. دولتی که به همه افراد توهین می‌کند امروز به من پلیس بد می‌گوید.

مردم به شما اقبال ندارند من چه‌کار کنم

همچنین همتی و مهرعلیزاده صحبت‌هایی در رابطه با فیلترینگ مطرح کردند که رئیسی در پاسخ به سوالات آن‌ها گفت: رئیسی: مردم به شما اقبال ندارند من چه‌کار کنم؟ در زمان ما مطلقا هیچ فیلتری گذاشته نشده است. دسترسی همه مردم به اینترنت ارزان باید آسان بشود. هیچ روزنامه و رسانه‌ای در زمان من بسته نشده است.

در ادامه زاکانی کنایه‌ای به همتی زد وگفت: صحبت از فیلترینگ می‌کنند درحالی که کامنت‌های زیر پست‌های اینستاگرامشان را بسته بودند و به تازگی باز کردند. ما حق نداریم در استخر شاه و طاغوت شنا کنیم و در فضای آن‌ها کار کنیم. صبح جمعه به ریش مردم خندیدند. با کفش به چادر زلزله زدگان رفتند. آقای همتی بیان کرد من را از بانک مرکزی اخراج کردند آقای واعظی گفتند خلاف است. گفتم ۱۲۰۰ میلیارد از بانک صادرات به پاسارگاد منتقل شده آقای دژپسند تأیید کرد.

در پایان تمام نامزد‌ها در فرصت آخر خود موضوعات مهم و برنامه هایشان اشاره کردند و از مردم دعوت کردند در انتخابات ۲۸ خرداد ماه شرکت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار