به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ حجت الاسلام و المسلمین عباس محمدحسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در این همایش با اشاره به وصیت حضرت امام خمینی (ره) برای حضور در انتخابات گفت: بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرمودند؛ «وصیت من به ملت شریف ایران آن است که در تمامی انتخابات در صحنه باشند.» این سخنان از زبان کسی که رهبر، مرجع تقلید و حاکم اسلامی بوده است، شرکت در انتخابات را بر همه ما واجب کرده است.
وی همچنین با تاکید بر منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در خصوص انتخابات ادامه داد: فرمانده معظم کل قوا (حفظه الله تعالی) انتخابات را حق و وظیفه یک ملت میدانند و ما را دعوت به مشارکت حداکثری در انتخابات کرده اند بنابراین موضوع شرکت در انتخابات یک تکلیف شرعی به حساب میآید و کسی که در انتخابات شرکت نکند به دشمنان اسلام کمک خواهد کرد.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش درباره راههای تحقق مشارکت حداکثری تصریح کرد: اولین راهکار برای تحقق حضور صد درصدی در انتخابات پای کار آمدن گروههای مرجع جامعه مانند: مراجع تقلید و دومین راهکار اراده آحاد مردم برای تشویق حضور اطرافیان است، هر کدام از ما وظیفه داریم برای روشن شدن حساسیت موضوع و اهمیت مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح، نهایت تلاش خود را به کار بگیریم و با محتوایی دلپذیر و کلامی که از دل برخاسته برای شرکت در انتخابات تبلیغ کنیم.
نماینده، ولی فقیه در ارتش جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: مانع زدایی از موانعی همچون عدم دسترسی کارکنان به صندوقهای رای گیری، استفاده بهینه از بستر فضای مجازی برای تبلیغات گسترده و تبلیغات اثر گذار میدانی از دیگر راهکارهای با اهمیت تحقق مشارکت حداکثری است.
وی تصریح کرد: تغییرات مثبت و به نفع ملت ایران با حضور حداکثری و انتخاب اصلح امکان پذیر است و عدم مشارکت در انتخابات وضعیت را به نفع دشمنان تغییر خواهد داد، همچنین منافع ملی و شخصی همه مردم ایران از راه شرکت در انتخابات میگذرد و ممکن است دستاوردهایی نظیر امنیت با عدم مشارکت به خطر بیفتد.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با تاکید بر تاثیرگذاری ایران در منطقه و جهان اظهار داشت: کشورهای قدرتمند جهان و منطقه به نقش اثربخش ایران پی برده اند و میزان این تاثیرگذاری به میزان مشارکت حداکثری ملت در تعیین سرنوشت خودش در انتخابات بستگی زیادی دارد. مشارکت حداکثری نقش و جایگاه بالاتری در مناسبتهای سیاسی منطقه و جهان به ایران خواهد بخشید.
حجت الاسلام و المسلمین محمدحسنی با اشاره به انتخاب اصلح، اظهار داشت: فرمانده معظم کل قوا (مد ظله العالی) اعتقاد به توانمندیهای داخلی و اعتقاد به جوانان به عنوان پیشرانهای حرکت عمومی کشور را، از ویژگیهای یک رئیس جمهور اصلح میدانند، زیرا ما در داخل کشور تمامی زمینههای پیشرفت را داریم و کسی که ایران را باور ندارد و چشم امیدش به خارج از کشور است، رئیس جمهور خوبی نخواهد شد همچنین رئیس جمهور اصلح باید معنای جوان گرایی را درک کند و به جوان گرایی به چشم مدیریتی آمیخته از تجربه پیشکسوتان و نشاط جوانان نگاه کند، اعتقاد به جوانان همواره مشکل گشا است.
وی در پایان سخنان خود افزود: عدالت خواهی، ضد فساد بودن، عملکرد انقلابی و جهادی، کفایت، ایمان، امیدواری به آینده، توجه به تولید ملی، پایبندی به انقلاب و ارزشهای انقلابی، شجاعت در مقابل دشمن و رعایت اخلاق در مبارزات انتخاباتی از دیگر ویژگیهای رئیس جمهور اصلح از نگاه مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) است.