آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۱۶۳۰

رضایی: استان ایلام می‌تواند دروازه مبادلات تجاری با دیگر کشور‌ها باشد

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: منطقه آزاد مهران را تصویب کردیم تا مبادلات تجاری با شهر‌های عراق امکان پذیر باشد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محسن رضایی عصر یکشنبه در گفتگو با شبکه استانی ایلام گفت: منطقه آزاد مهران را تصویب کردیم تا مبادلات تجاری با شهر‌های عراق امکان پذیر باشد؛ ایلام در زمان اربعین میلیون‌ها مسافر دارد که نیازمند اتوبان و آزادراه بزرگ از تهران، ایلام، کربلا و نجف است که در دستور کار قرار می‌گیرد.

وی افزود: صنایع تبدیلی، انبار‌های مورد نیاز، صنایع بسته بندی، فرآوری و تبدیلی اعم از دامی و کشاورزی وجود ندارد که نیازمند ورود سرمایه‌گذاران است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: با وجود سرمایه‌هایی نظیر چاه‌های نفت، معدن و ظرفیت کشاورزی و وجود مردمی با انگیزه که در دوران جنگ شهر را خالی نکردند، نباید این مشکل در ایلام وجود داشته باشد و با توجه به این موارد بیکاری را ریشه کن می‌کنیم.

وی ادامه داد: یارانه ۴۵۰ هزار تومانی برای همه استان‌هاست، ولی برای برخی فعالیت‌های خاص متناسب با ظرفیت آن استان ایجاد می‌شود، هر استانی نسخه خود را می‌خواهد و دولت ما بر این اساس عمل می‌کند.

رضایی گفت: استان‌های مختلف از جمله آذربایجان، سیستان، خوزستان، خراسان، کرمانشاه و ایلام و استان‌های مرزی ما می‌تواند به دلیل دارا بودن مرز‌های زمینی مبادلات تجاری با همسایگان داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه دولت اقدام و تحول برای هر استان متناسب با ظرفیت آن استان برنامه دارد، گفت: برای استان ایلام نیز بر اساس ظرفیت‌های این استان، سند اقدام پیشرفت تهیه می‌شود.

رضایی تصریح کرد: در دولت اقدام و تحول، تمام ایران را به کارگاه‌های بزرگ اقتصادی تبدیل می‌کنیم، ولی این منوط به کارگیری جوانان، استفاده از ظرفیت بانوان، ایجاد شور و نشاط، دادن آزادی‌های اجتماعی در چارچوب قانون، گیر ندادن به جوانان و اجازه دادن و آموزش دادن به آن‌ها و بالا بردن توانایی آنهاست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار