آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۲۰۶۹
حسینی در گفتگو با دانشجو:

ستاد‌های مردمی در ایجاد نشاط انتخاباتی مؤثرند/ برای تشکیل دولت مقتدر پای صندوق می‌آییم

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: ستاد‌های مردمی می‌توانند آثار مثبت برای ایجاد شور و نشاط در جامعه داشته باشند.

محمد حسینی نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اهمیت حضور گسترده مردم پای صندوق‌های رأی اظهار کرد: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ روز سرنوشت‌ساز برای ملت ایران در گام دوم انقلاب است و بنیانگذار جمهوری اسلامی هم صندوق رأی را نماد مردم‌سالاری دینی و دموکراسی در کشور معرفی کردند.

وی با بیان اینکه سیزدهمین دوره ریاست جمهوری با توجه به شرایط سیاسی کشور عزیزمان در دنیا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، افزود: بیماری کرونا فضای تبلیغات انتخاباتی را محدود و متفاوت کرد. در دوره‌های گذشته برگزاری تجمع‌های انتخاباتی و تبلیغاتی رخ می‌داد و فضای انتخابات را پرشور می‌کرد.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم روز جمعه در انتخابات شرکت کنند تا یک انتخاب درست رفع مشکلات معیشت و رفاه مردم را به ارمغان بیاورد، تصریح کرد: در شرایط خاص رعایت پروتکل‌های بهداشتی ستاد‌های مردمی می‌توانند آثار مثبت برای ایجاد شور و نشاط در جامعه داشته باشند.

حسینی تأکید کرد: ظرفیت ستاد‌های مردمی در شفاف‌سازی و دعوت اقشار جامعه بسیار مؤثر است و باید آن را فراتر از آنچه تاکنون صورت گرفته ببریم.

نماینده مردم تفرش در دوره دهم مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ستاد‌های مردمی با حضور جوانان خلاق ظرفیت بالایی برای انتخابات ایجاد کرده‌اند، اظهار کرد: اکنون هر موبایل در دست مردم یک ستاد انتخاباتی برای دعوت به حضور پای صندوق‌های رأی است.

وی خاطرنشان کرد: ملت ایران طی ۴۲ سال گذشته همواره با مشکلات دست و پنجه نرم کردند، اما پای انقلاب خود ایستادند و همواره در عرصه‌های کشور نقش‌آفرینی داشتند. این مردم جمعه ۲۸ خرداد هم در راستای انتخاب یک دولت مقتدر قدم برمی‌دارند تا بتوانیم با همراهی یکدیگر مشکلات را مرتفع کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار