کد خبر:۹۴۲۳۴۲
حزب‌‍‌الله و امل:

خارجی‌ها لبنان را میان انتخاب مقاومت یا فروپاشی مختار کرده‌اند

منابع وابسته به دوگانه شیعی لبنان اعلام کردند، لبنان همچنان تحت محاصره اقتصادی آمریکایی-غربی-اروپایی-خلیجی-عربی است و قوای خارجی در حال گروکشی هستند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «سعد الحریری» از هفت ماه پیش مأمور به تشکیل دولت جدید لبنان شد و برخی پیچیدگی‌ها باعث شد تا کنون از امر محقق نشود. هفته جاری برخی گمانه‌زنی‌ها در باره احتمال انصراف وی از تشکیل کابینه مطرح شد و تا به امروز (چهارشنبه) هنوز موضوع جدیدی در این زمینه اعلام نشده است.

در همین ارتباط منابع وابسته به دوگانه شیعی «امل» و «حزب‌الله» به روزنامه لبنانی «البناء» گفتند که هماهنگی میان دو طرف از طریق «خلیلَین» یعنی «حسین الخلیل» معاون سیاسی دبیرکل حزب‌الله و «علی حسن خلیل» معاون نبیه بری ادامه دارد تا موضع مناسب گرفته شود.

این منابع افزودند: ادامه این وضعیت ممکن نیست و باید حداقل اقداماتی سریع در سطح اجتماعی، معیشتی و اقتصادی برای فیصله دادن به این بحران و جلوگیری از فروپاشی کامل برداشته شود تا زمانی که دولت جدید تشکیل بشود.

آن‌ها تأکید کردند: لبنان همچنان تحت محاصره اقتصادی آمریکایی-غربی-اروپایی-خلیجی-عربی و بر هم زدن راه‌حل‌های سیاستی و دولتی است.

منابع دوگانه شیعی اعلام کردند: این قوای خارجی لبنان را میان مقاومتی که با پروژه‌های خارجی مقابله و پیروزی‌هایی را محقق کرده و فروپاشی اقتصادی مختار گذاشته‌اند.

آن‌ها تصریح کردند که لبنان وارد مرحله مراقبت‌های ویژه اجتماعی و مالی شده و هیچ راه‌حلی در افق پیرامون انعکاس تسویه‌حساب‌های منطقه‌ای و بین‌المللی بر لبنان دیده نمی‌شود.

این منابع هشدار دادند، اقداماتی که احزابی لبنان برای کمک به شهروندان جهت ایستادگی کرده‌اند نمی‌تواند خلأ ناشی از عدم تشکیل دولت را پر کند و باید با تسویه‌حساب‌های سیاسی، دولتی مورد حمایت منطقه‌ای و بین‌المللی برای نجات لبنان از فروپاشی تشکیل شود.

دیروز، دفتر اطلاع رسانی رئیس جمهور لبنان با صدور بیانیه‌ای از کسانی غیر از نخست وزیر مکلف که درباره روند تشکیل کابینه جدید لبنان نظر می‌دهند، خواست در این خصوص به مفاد قانون اساسی پایبند باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار