کد خبر:۹۴۳۹۵۹
بهزادیان خبر داد

تامین تجهیزات تخلیه ‌و‌ بارگیری ترخیص سریع‌تر کالای اساسی

مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی از تامین نیاز بنادر کشور به تجهیزات تخلیه و بارگیری کالای اساسی خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، روانبخش بهزادیان اظهار کرد: کمبود منابع آبی باعث شده تا هر سال بخشی از نیاز کشور به کالاهای اساسی از جمله گندم، ذرت، جو، سویا، دانه های روغنی، برنج، شکر و روغن خوراکی از طریق واردات و حمل و نقل دریایی تامین شود.

وی ادامه داد: از طرفی با توجه به نیاز روزانه کشور به مصرف کالاهای اساسی، ضرورت دارد تا اینگونه کالاها پس از ورود به بنادر کشور، سریعا مراحل ترخیص خود را طی کرده تا از بنادر خارج و به قسمت های مختلف کشور ارسال شوند.

مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه متاسفانه مشکلات متعددی از جمله تامین و تخصیص ارز، مشکلات مرتبط با دستگاه های صادر کننده مجوز و مسئول در امر ترخیص و خروج کالا از بنادر، مشکل کمبود کامیون و...در راستای خروج کالاهای اساسی از بنادر باعث شده تا حجم قابل توجه ای از این کالاها در بنادر کشور و به خصوص در بندر امام خمینی (ره) دپو شود، گفت: بنابراین سازمان بنادر و دریانوردی در زمینه ترخیص به موقع کالاهای اساسی از بنادر اقدامات مهمی را در دستور کار خود قرار داده است.

بهزادیان در رابطه با اقدامات مهم سازمان بنادر و دریانوردی در راستای خروج هرچه سریع تر کالاهای اساسی از بنادر کشور، گفت: علاوه بر ارائه خدمات سریع، بدون توقف و شبانه روزی به کشتی های حامل کالای اساسی به جهت جلوگیری از پرداخت خسارت دیرکرد به کشتی ها (دموراژ) از اهمیت خاصی برخوردار است، سازمان بنادر و دریانوردی پروژه‌ ای تحت عنوان «طراحی مدل تأمین تجهیزات تخلیه و بارگیری در بنادر کشور» با هدف استفاده بهینه از تجهیزات موجود در بنادر کشور را مدنظر قرار داد که بر اساس آن، تجهیزات بندری کم کارکرد در یک بندر به بندر دیگری انتقال می یابد.

وی بیان کرد: خوشبختانه بر اساس این طرح توانستیم نیاز اکثر بنادر به تجهیزات تخلیه کالاهای اساسی را برطرف کرده و شاهد نرم های بالایی در امر تخلیه کالاها باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار