آثار برگزيده كتاب سال دفاع مقدس نقد و بررسي شوند
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۴۰۴
نويسنده كودك و نوجوان:

آثار برگزيده كتاب سال دفاع مقدس نقد و بررسي شوند

نويسنده كودك و نوجوان برگزاري جايزه کتاب سال دفاع مقدس را گامي مثبت در جهت باروري ادبيات دفاع مقدس دانست و گفت: آثار برگزيده كتاب سال دفاع مقدس بايد نقد و بررسي شوند.

به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، حسين فتاحي برگزاري جايزه کتاب سال دفاع مقدس را گامي مثبت در جهت باروري ادبيات دفاع مقدس دانست و اظهار داشت: طبيعتا بچه‌ها در دفاع مقدس حضور مستقيم نداشته‌اند و نمي‌شود به صورت عريان از اين مسئله با آنها صحبت کنيم، از طرف ديگر نمي‌توان واقعيت را از ديد بچه‌ها پنهان کرد؛ بنابراين هنر نويسنده بايد مطابق با دنياي ذهني کودک و تحمل او بسط يابد.

وي افزود: کار هنرمند استفاده از تضادها و آميختن مسائل خشن با موضوعات لطيف و کار نهادها، تشويق و معرفي آثار و نقد آنهاست.

نويسنده «آتش در خرمن» که وقايع پشت جبهه را از ديد يک کودک روايت کرده است، همچنين تاکيد کرد: بهترين شيوه بيان مسائل غامض استفاده از تخيل است.

فتاحي که خود تجربه داوري کتاب سال دفاع مقدس را در کارنامه دارد، مهم‌ترين وظيفه اين جايزه را حفظ و حراست از ارزش‌هاي دفاع مقدس توصيف کرد و يادآور شد: جشنواره انتخاب کتاب سال دفاع مقدس داغ کردن تنور بازار اين پديده است و جامعه را نسبت به بهترين کتاب سال حساس مي‌کند.

نويسنده «پري نخلستان» همچنين خاطرنشان کرد: کتاب سال دفاع مقدس بايد به آثاري که در سال‌هاي اخير توليد شده است، توجهي ويژه داشته باشد و با ايجاد حاشيه‌هاي مثبت، زمينه را براي افزايش توجه بيشتر مخاطب و راه‌يابي آثار برگزيده به متن جامعه مهيا کند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار