آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۴۴۲۰
رئیس سازمان اورژانس استان یزد خبر داد؛

حادثه تصادف اتوبوس در دهشیر یزد + جزئیات

یزدـ رئیس سازمان اورژانس استان یزد گت: اتوبوس زاهدان – آباده صبح امروز روبروی پمپ بنزین دهشیر ترمز برید و با یک تریلی در لاین مقابل برخورد کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، احمد دهقان اظهار داشت: این حادثه ساعت ۶:۲۰ صبح امروز اتفاق افتاد و به سرعت نیروهای اورژانس و امدادرسان به محل حادثه اعزام شدند.

وی عنوان کرد: این اتوبوس پس از ترمز بریدن با یک تریلی در لاین مقابل برخورد کرده و سپس واژگون شد.

دهقان یادآور شد: این حادثه پنج نفر فوتی داشت که چهار نفر از فوتی‌ها از مسافران اتوبوس و یک نفر از نیز سرنشین تریلر بوده است.

رئیس اورژانس یزد همچنین از مصدومیت ۳۳ نفر خبر داد و گفت: ۱۲ مصدوم توسط اتوبوس آمبولانس اورژانس، دو مصدوم توسط بالگرد اورژانس، هفت مصدوم توسط بالگرد هلال احمر، ۹ مصدوم توسط آمبولانس‌های اورژانس، سه مصدوم توسط آمبولانس‌های هلال احمر به بیمارستان‌های شهید بهشتی تفت، خاتم الانبیا ابرکوه و شهید صدوقی یزد منتقل شدند.

وی با بیان اینکه یکی از مصدومان حادثه نیز از انتقال به مرکز درمانی امتناع کرد و در محل حادثه درمان شد، افزود: در مجموع ۳۳ مصدوم روانه بیمارستانها شدند و یک مصدوم در محل حادثه درمان شد و پنج نفر نیز متاسفانه جان باختند.

منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار