کد خبر:۹۴۵۳۳۵
نیازی در گفتگو با دانشجو:

فعالیت پژوهشکده بیوتکنولوژی دانشگاه شیراز در حوزه زیست فناوری + فیلم

رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی دانشگاه شیراز گفت: این پژوهشکده به‌منظور تحقق بخشی از وظایف پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و نیز کمک به رفع نیاز‌های پژوهشی کشور راه اندازی شده است.

علی نیازی، رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی دانشگاه شیراز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به هدف اولیه تأسیس این پژوهشکده گفت: توجه به اهمیت موضوع بیوتکنولوژی و انجام تحقیقات بینارشته‌ای درخصوص زیست فناوری است و این پژوهشکده به‌منظور تحقق بخشی از وظایف پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و نیز کمک به رفع نیاز‌های پژوهشی کشور در زمینه‌علوم کشاورزی، مهندسی شیمی، نفت و گاز، فنی مهندسی، علوم پایه، دامپزشکی و رشته‌های وابسته به آن‌ها راه‌اندازی شده است.


رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی تصریح کرد: این پژوهشکده در حال حاضر ۴عضو هیئت علمی تمام وقت و ۱۰ عضو وابسته دارد که در بخش‌های مختلف دانشگاه مشغول به فعالیت هستند؛ همچنین در حال حاضر در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری، دانشجویانی داریم و طی چند دوره‌ی گذشته نیز تعدادی از دانشجویان فارغ‌التحصیل شده‌اند.


وی به سوابق و فعالیت‌های انجام شده در پژوهشکده‌ بیوتکنولوژی اشاره کرد و افزود: باتوجه به گستردگی دانشگاه، زمینه‌های تحقیقاتی که در پژوهشکده بیوتکنولوژی دانشگاه شیراز دنبال می‌شود، متنوع است؛ از آن جمله می‌توان به پژوهش در زمینه‌های ازدیاد برداشت نفت، انتقال ژن به گیاهان و باکتری‌ها تولید پروتئین‌های نوترکیب و پژوهش در زمینه‌ی پپتید‌ها و پروتئین‌ها و گیاهان دارویی اشاره کرد.


نیازی با اشاره به امکانات و تجهیزات مختلف زیست‌فناوری در این پژوهشکده و نقش مکمل آزمایشگاه‌های مرکزی دانشگاه و دانشکده کشاورزی برای پژوهشکده بیوتکنولوژی در حوزه تجهیزات بیان کرد: پژوهشکده بیوتکنولوژی دانشگاه شیراز برای هرگونه همکاری با کارخانه‌ها و کارگاه‌هایی که به‌نحوی به موضوع بیوتکنولوژی مرتبط می‌شوند، آماده است و باتوجه به ظرفیت‌ها و امکانات بسیار خوبی که در این زمینه دارد از همکاری و ارتباط با صنعت استقبال می‌کند.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار