آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۵۴۱۷

بازدید گروهی از استادان دانشگاه‌های کشور عراق از دانشگاه فردوسی مشهد

۱۵ نفر از استادان دانشگاه‌های کوفه، کربلا و مؤسسات علمی کشور عراق با دکتر احسان قبول مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی و امور دانشجویان غیرایرانی دیدار و گفتگو کردند.

بازدید گروهی از استادان دانشگاه‌های کشور عراق از دانشگاه فردوسی مشهدبه گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  ۱۵ نفر از استادان دانشگاه‌های کوفه، کربلا و مؤسسات علمی کشور عراق با دکتر احسان قبول مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی و امور دانشجویان غیرایرانی دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار که با موضوع چشم‌انداز ایران و عراق برگزار شد، دکتر قبول در مورد دیپلماسی علمی و اهمیت آن در برقراری روابط پایدار میان کشور‌ها بر پایه دانش و فناوری سخن گفت. دکتر قبول با توجه به تجربه دیگر کشور‌های جهان به خصوص کشور‌های اروپایی پس از جنگ جهانی دوم، دیپلماسی علمی را یکی از راه‌های حفظ منافع مشترک میان ایران و عراق معرفی کرد که این رویکرد ضمن تأمین منافع اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و ... می‌تواند در حل مسائل مشترک میان دو طرف مؤثر باشد.

وی با اشاره به تحصیل حدود ۱۲۵۰ دانشجوی عراقی در دانشگاه فردوسی مشهد حضور این دانشجویان را بستری مناسب برای برقراری روابط میان استادان و دانشجویان دانشگاه‌های ایران و عراق معرفی کرد. خصوصاً دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پایان‌نامه‌ها و رساله‌های ایشان که می‌تواند به مسائل مشترک میان دو کشور متمرکز شود. همچنین دکتر قبول با اشاره به تجربه موفق تدریس ۶۳ تن از استادان دانشگاه فردوسی مشهد به صورت سمینار در ترم گذشته برای دانشگاه بصره، اعلام کرد که استادان دانشگاه فردوسی مشهد آمادگی تدریس به صورت مجازی و یا حضوری برای دانشگاه‌های کشور عراق را دارند.

در آغاز این نشست دکتر عبدالله رادمرد رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه به معرفی دانشکده ادبیات و علوم انسانی و زمینه‌های همکاری این دانشکده با دانشگاه‌های کشور عراق خصوصاً دانشگاه کوفه و کربلا پرداخت. دکتر زینب مؤذن زاده رئیس اداره دانشجویان بین‌الملل نیز توضیحاتی را در خصوص تعداد دانشجویان عراقی و زمینه‌های همکاری میان دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه‌های عراق در ارتباط با دانشجویان را مطرح کرد.

در پایان این دیدار شرکت کنندگان ضمن تشکر از دانشگاه فردوسی مشهد برای اهتمام به همکاری‌های علمی با دانشگاه‌های کشور عراق، موضوعات، سوالات و پیشنهاد‌های مدنظر خود را مطرح کردند و ابراز امیدواری کردند که براساس برنامه‌های جدید دانشگاه، روابط میان دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه‌های کوفه و کربلا بیش از پیش گسترش یابد. بازدید از موزه، کتابخانه مرکزی و مزار شهدای گمنام از دیگر برنامه‌های هیأت عراقی از دانشگاه فردوسی مشهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار