کد خبر:۹۴۶۸۹۱

برج فلوریدا با مواد منفجره تخریب شد +فیلم

همزمان با نزدیک شدن طوفان موسمی «السا» به جنوب فلوریدا، برج ۱۲ طبقه در میامی که بخش‌هایی از آن فرو ریخته بود، با مواد منفجره کاملاً تخریب شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، همزمان با نزدیک‌شدن طوفان موسمی «السا» به جنوب فلوریدا، برج ۱۲ طبقه در میامی که بخش‌هایی از آن فرو ریخته بود، با مواد منفجره کاملاً تخریب شد.

در حالی که تاکنون مرگ ۲۴ نفر بر اثر ریزش مرگبار بخشی از این برج تایید شده، همچنان ۱۲۱ نفر با گذشت بیش از ۱۰ روز از آغاز عملیات جستجو و امداد مفقود هستند و این عملیات فعلاً به حالت تعلیق درآمده است.

کد ویدیو

«دانیلا لوین کاوا» شهردار «میامی-داد» دیروز (یکشنبه) با بیان این که ۱۱ روز از ریزش ساختمان گذشته، افزود تلاش‌های امدادی بعد از تخریب ساختمان از سر گرفته خواهد شد.

نگرانی‌ها در خصوص ریزش باقیمانده ساختمان در حالی رو به افزایش بود که پیش‌بینی می‌شود طوفان موسمی السا، باد‌های بسیار شدیدی را با خود به منطقه محل حادثه همراه خواهد کرد.

طبق گزارش مرکز طوفان و گردباد ملی آمریکا، طوفان موسمی السا روز گذشته با نزدیک شدن به ساحل جنوبی جمهوری دومینیکن و هایتی به تندباد شدید تبدیل خواهد شد و احتمالا صبح روز دوشنبه، باد‌های بسیار سهمگینی را با خود به جنوب فلوریدا خواهد آورد.

پیش‌بینی می‌شود که طوفان قبل از این که وارد «تامپا» شود، از سواحل غربی فلوریدا عبور کند و میامی را مستقیماً درنوردد.

گزارش رسانه‌های غربی حاکی از آن است که از زمان ریزش برج ۱۲ طبقه میامی تاکنون، هیچ‌کس از زیر آوار زنده بیرون آورده نشده است.

طبق گزارش شبکه «بی بی سی»، در بلوک ساختمانی فروریخته، ۵۵ آپارتمان در ۱۲ طبقه وجود داشته است. برج‌های چمپلین قرار بود امسال در یک پروژه چند میلیون دلاری تعمیر و نوسازی شود.

علی‌رغم آن که هنوز مشخص نیست دلیل ریزش ساختمان جنوبی برج‌های چمپلین که ۴۰ سال دارد، چه بوده، اما نامه‌ای از ماه آوریل سال جاری میلادی وجود دارد که در آن درباره وضعیت رو به افول ساختمان هشدار داده شده است.

در سال ۲۰۱۸ یک مهندس ساختمان درباره وجود ایراد اساسی در طراحی اولیه ساختمان و همچنین ظاهر شدن ترک‌هایی در آن هشدار داده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار