کشت کلزا و گلرنگ در واحد‌های دانشگاه آزاد استان مرکزی انجام شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۷۵۷۸
با اهداف مالی و پژوهشی؛

کشت کلزا و گلرنگ در واحد‌های دانشگاه آزاد استان مرکزی انجام شد

مزارع کشت دانه‌های روغنی در برخی واحد‌های دانشگاه آزاد استان مرکزی با هدف تأمین نیاز داخلی به مواد اولیه تولید روغن، تأمین خوراک دام و ایجاد زیرساختی برای پژوهش و آموزش دانشجویان ایجاد شد.

کشت کلزا و گلرنگ در واحد‌های دانشگاه آزاد استان مرکزی انجام شد

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مزارع کشت دانه‌های روغنی در برخی واحد‌های دانشگاه آزاد استان مرکزی با هدف تأمین نیاز داخلی به مواد اولیه تولید روغن، تأمین خوراک دام و ایجاد زیرساختی برای پژوهش و آموزش دانشجویان ایجاد شد.

در این مزارع دانه‌های روغنی استراتژیک مانند کلزا و گلرنگ کشت شده و اکنون آماده برداشت است.

این دانه‌های روغنی در دانشگاه‌های آزاد اراک، ساوه، نراق، تفرش، دلیجان، کمیجان و فراهان در اراضی بالغ بر ۱۰۰ هکتار کشت شده است.

بودجه مصرف شده برای کشت دانه‌های روغنی کلزا و گلرنگ تاکنون ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بوده است. این محصولات می‌توانند نقش تحقیقی و ترویجی را برای دانشگاه آزاد استان مرکزی داشته باشند.

پربازدیدترین آخرین اخبار