کد خبر:۹۴۷۷۹۹

فیصل المقداد از حمایت ایران قدردانی کرد

فیصل المقداد وزیر امورخارجه سوریه عصر پنحشنبه در دیدار با هیأت پارلمانی ایران از حمایت‌های تهران از دمشق در تمام زمینه‌های سیاسی، نظامی و اقتصادی قدردانی کرده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) ریاست هیأت ایرانی را «عباس گلرو»، نایب رییس گروه دوستی پارلمانی ایران و سوریه برعهده داشته است.

در این دیدار دو طرف همچنین بر اهمیت دیپلماسی پارلمانی برای دفاع از منافع ملت ایران و سوریه تأکید کردند.

لزوم تدوین مبانی لازم برای تقویت توانمندی‌ها و روابط اقتصادی دوجانبه برای مقابله با تروریسم اقتصادی تحمیلی علیه ایران و سوریه از دیگر محور‌های مورد گفتگو بوده است.

المقداد در این دیدار از نقش مهم ایران در زمینه‌های سیاسی، نظامی و اقتصادی برای حمایت از سوریه قدردانی کرد.

وی گفت: شکست داعش و سایر گروه‌های تروریستی با ائتلاف ضد داعش نبوده، بلکه این مبارزان سوری، ایرانی و روس و نیرو‌های عراقی و لبنانی بودند.

المقداد در بخش دیگری از سخنانش به برنامه‌ی مسالمت آمیز هسته ایران و برجام پرداخت و رهبری ایران و توانایی آن برای دفاع از منافع و حقوق ملت این کشور را ستود.

وی تأکید کرد که سوریه در مذاکرات هسته‌ای، حامی ایران است.

رئیس هیأت ایرانی نیز در این دیدار با بیان اینکه ایران مفتخر به روابط با سوریه در طول تاریخ است، اعلام کرد که دمشق همواره در بسیاری از مراحل تاریخی در کنار تهران بوده است و روابط دو کشور در سطح بسیار خوبی قرار دارد.

گلرو گفت که روابط ممتاز دو کشور باید موجب ارتقای سطح روابط اقتصادی و فرهنگی شود.

وی همچنین نسبت به پیروزی حتمی ملت‌های منطقه بر تمام طرح‌های استکباری و توسعه‌طلبی، ابراز اطمینان کرد.

از دیگر موضوعات مورد بررسی برگزاری انتخابات موفقیت آمیز ریاست جمهوری در دو کشور بود که بیانگر عمق ارزش‌های دمکراتیک است که ملت‌های دو کشور به آن ایمان راسخ دارند.

المقداد و گلرو در این دیدار، همچنین ضمن بررسی وضعیت منطقه به ویژه اراضی اشغالی فلسطین، بر اهمیت ایستادگی و مقاومت فلسطین برای آزادسازی خاک این کشور و تشکیل دولت مستقل به مرکزیت قدس شریف تأکید کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار