آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۸۱۲۴
رشیه یابی در مستند «بازگشت نازی»؛

با رشد نژادپرستی چه بر سر مهاجران ساکن اروپا می‌آید؟

مستند «بازگشت نازی» به کارگردانی مجید عزیزی با محوریت ظهور مجدد جریان راست افراطی و ریشه یابی چگونگی رشد مهاجرستیزی و ملی گرایی در اروپا در پلتفرم‌های نمایش خانگی عرضه اینترنتی شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی خانه مستند؛ مستند «بازگشت نازی» با پشتوانه گفتگوی مستقیم با پژوهشگران علوم سیاسی و ژئوپلیتیک، سیاستمداران و جامعه شناسان سیاسی اروپا مانند ولفگانگ اشتریک، نونا مایر و الکساندر دوگین و … در طی دو سال گردآوری شده و در تلاش است تا به این پرسش‌ها پاسخ دهد که معنای اصطلاح راست افراطی که امروزه در اخبار و رسانه‌ها زیاد می‌شنویم، چیست؟ و قدرت گرفتن راست‌های افراطی در کشور‌های حوزه اتحادیه اروپا چه تاثیری بر کشور‌های جهان از جمله ایران دارد؟

مستند «بازگشت نازی» در ۷ کشور اروپایی تصویربرداری شده؛ بخش نخست آن به تاریخچه شکل گیری اتحادیه اروپا و همگرایی اروپایی و فراز و فرود‌های آن می‌پردازد و بخش دوم آن، رشد پدیده راست افراطی، نئونازی ها، نژادپرستی، مهاجرستیزی و قدرت گرفتن احزاب ناسیونالیست افراطی در کشور‌های اروپایی را از جنگ جهانی دوم به این سو مورد تحلیل و ارزیابی قرار داده است.

چرا امروزه راست گرایان افراطی مانند گذشته، یهودستیز نیستند و در عوض اسلام ستیز شده اند؟ با رشد نژادپرستی چه بر سر مهاجران ساکن اروپا می‌آید؟، چرا راست گرایان افراطی با اتحادیه اروپا مخالف‌اند و می‌خواهند کشور خود را از آن خارج کنند؟ و آیا ظهور راست افراطی به معنای بازگشت مجدد نازی‌ها و هواداران فاشیسم در اروپاست؟ از گزاره‌هایی هستند که «بازگشت نازی» در گفتگو با کارشناسان مختلف و حضور در محل اتحادیه اروپا به دنبال پاسخ آن‌ها بوده است و مخاطبان با مراجعه به سایت هاشور می‌توانند این مستند را تماشا کنند.

دکتر سید نادر نوربخش پژوهشگر و محقق و مجید عزیزی تهیه کننده و کارگردان مستند «بازگشت نازی» هستند که تولید شده در خانه مستند و محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار