کد خبر:۹۴۹۱۴۸
سلام الشمری مطرح کرد

ضرورت رایزنی با ایران و ترکیه برای حل مشکلات مربوط به کم‌آبی

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و هور‌های پارلمان عراق خواستار تشکیل کارگروهی متشکل از نمایندگان پارلمان و دولت برای سفر به کشور‌های ترکیه و ایران به منظور حل بحران آب شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری ملی عراق (نینا)، سلام الشمری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و هور‌های پارلمان عراق خواستار تشکیل کارگروهی متشکل از نمایندگان پارلمان و دولت برای سفر به کشور‌های ترکیه و ایران به منظور حل بحران آب شد.

این نماینده پارلمان که در گفتگویی رسانه‌ای شرکت کرده بود با بیان این موضوع تصریح کرد: وضعیت آب در کشور شرایط بغرنجی دارد و نیازمند تحرکی سریع و برداشتن گام‌های جدی و گفتگو با دو کشوری است که سرچشمه رود‌هایی هستند که به عراق وارد می‌شود.

الشمری تاکید کرد که مقامات عراقی باید تمام تلاش خود را حفظ حق آبه خود به کارگیرند و در صورت نیاز به سازمان‌های بین المللی مراجعه کنند.

وی همچنین نسبت به آینده زمین‌های کشاورزی و خشکی و گسترش سریع بیابان‌ها در عراق هشدار داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار