آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۹۲۵۶
ترقی در گفتگو با دانشجو:

سوء مدیریت مسئولین باعث ناکارآمد جلوه دادن نظام می‌شود

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: بالاخره باید روزی در این کشور جلوی اینگونه سوء مدیریت‌ها گرفته شود چون تداوم آن موجب افزایش نارضایتی مردم و به طور طبیعی ناکارآمد جلوه دادن نظام جمهوری اسلامی می‌شود.

حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفتگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری دانشجو، در رابطه با مسئله‌ای که این روزها می‌گویند « دولت روحانی زمین سوخته را به دولت منتخب تحویل می‌دهد» و یا اشاره به افتتاح پروژه‌های زود هنگام، گفت: یقینا پروژه‌هایی که پیشرفت فیزیکی آن صد در صد صورت نگرفته و صرفا شروع شده، نمی‌تواند در واقع به عنوان میراث کار انجام شده دولت قبل تلقی شود، بلکه کارها و پروژه‌هایی است که تحقق و عملیاتی شئنش به عهده دولت آنیده است.

وی ادامه داد: این نوع روش‌ها متاسفانه در دولت‌ها بعضا دنبال شده و گاها پروژه‌هایی که کار کارشناسی بر آن انجام نشده و شاید اولویتش تایید نشده باشد، ‌کلنگ زنی می‌شود و دولت بعدی را مجبور می‌کند برای اتمام پروژه‌ها سرمایه گذاری بکنند ولو اینکه اولویت نداشته باشد؛ اما اینکه همه کارهای انجام شده را نادیده بگیریم و کشور را زمین سوخته تلقی کنیم، فکر می‌کنم یک مقداری با واقعیت منطبق نباشد.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه باید به اقدامات خوب و بد دولت با هم نگاه کرد، اذعان کرد: به هر حال کارهای نیمه تمام فراوانی فقط در بخش عمرانی وجود دارد که از اول سال تا حالا هیچ بودجه‌ای اختصاص به آن پیدا نکرده و طبیعتا این‌ها موجب می‌شود که قراردادهایی که با پیمان کاران بسته شده بازنگری شود و خب یک هزینه جدیدی را تحمیل می‌کند به دولت آینده به خاطر اینکه منابع مالی آن تامین نشده است؛ ولی در مجموع به نظر می‌رسد که باید هم اقدامات مثبت دولت و هم نواقص،‌ معایب و کارهای زمین مانده‌ای که اجرا نشده را دید.

وی افزود: اگر مجموع این‌ها را در کنار همدیگر ببینیم، من تصور نمی‌کنم که زمین سوخته را برای دولت آینده تحویل گرفته باشیم، بلکه چالش و مشکلاتی است که ناشی از سوء مدیریت و تحریم‌ها فرا روی دولت جدید قرار گرفته است.

ترقی در رابطه با خواسته عده‌ای جهت محاکمه دولت روحانی به علت سوء مدیریتش،‌ گفت: طبیعتا اگر دستگاه‌های اطلاعاتی و قضایی کشور به این جمع بندی برسند که اولا اقدامی که صورت گرفته ناشی از سوء مدیریت، نفوذ و خرابکاری در سیستم اجرایی بوده یقینا باید به این مسائل رسیدگی شود.

وی ادامه داد: بالاخره باید روزی در این کشور جلوی اینگونه سوء مدیریت‌ها گرفته شود چون تداوم آن موجب افزایش نارضایتی مردم و به طور طبیعی ناکارآمد جلوه دادن نظام جمهوری اسلامی می‌شود.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اینکه باید جلوی اینگونه اهمال کاری‌ها گرفته شود تا به یک مرض تبدیل نشود، اظهار کرد: در چنین شرایطی قرار نیست که بین محسن و معصی تفاوتی وجود نداشته باشد و اگر با کسانی که در حوزه کاری خود خیانت می‌کنند، کسانی که نارضایتی تراشی می‌کنند، کسانی که ترک فعل از مسئولیت‌های خود می‌کنند، برخوردی صورت نگیرد به یک اپیدمی و مرض در سیستم اجرایی کشور تبدیل خواهد شد و آینده اداری کشور را دچار اخلال  خواهد کرد؛‌ لذا طبیعی است باید در صورتی که به چنین مواردی برخورد می‌کنند باید حتما رسیدگی شود تا عبرتی برای آیندگان باشد که با اعتماد مردم اینگونه بازی نکنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار