کد خبر:۹۴۹۵۲۰
در بازار جهانی گوشی‌های هوشمند؛

شیائومی چین از رقیب آمریکایی خود پیشی گرفت

شیائومی با ۱۷ درصد سهم صادرات گوشی‌های هوشمند در جهان از رقیب آمریکایی خود، اپل با ۱۴ درصد سهم بازار پیشی گرفت.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی، شرکت شیائومی چین دومین تولیدکننده بزرگ گوشی‌های هوشمند در جهان است و رقیب خود، اپل آمریکا را با ۳ درصد سهم بیشتر در بازار پشت سر گذاشته است.

شیائومی ۱۷ درصد سهم صادرات گوشی‌های هوشمند در جهان را در سه ماهه دوم ۲۰۲۱ در اختیار گرفت. شرکت سامسونگ با ۱۹ درصد، بالاتر از شیائومی قرار داشت و اپل با ۱۴ درصد سهم بازار در رتبه سوم قرار گرفت.

آژانس تحقیقاتی کانالیس کرد با اشاره به افزایش ۳۰۰ درصدی صادرات شیائومی به آمریکای لاتین و افزایش ۵۰ درصدی فروش آن در غرب اروپا اعلام کرد شیائومی به سرعت در حال توسعه کسب و کار خود در خارج از کشور است.

طبق گزارش این شرکت تحقیقاتی، سهم شیائومی در خرید و فروش‌های روز جمعه ۴.۱ درصد بالاتر رفته است. موفقیت شیائومی نتیجه افزایش اخیر ۸۳ درصدی صادرات آن است. این در حالی است که فروش سامسونگ ۱۵ درصد بالا رفته و اپل تنها یک درصد افزایش فروش داشته است.

شیائومی دو گوشی هوشمند جدید از ابتدای سال جاری میلادی معرفی کرده که یکی از آن‌ها با نام «می ۱۱ آلترا» یکی از بزرگترین سنسور‌های دوربین را در گوشی‌های هوشمند دارد. پایین بودن متوسط قیمت فروش گوشی‌های هوشمند شیائومی نسبت به سامسونگ و اپل، جذابیت آن را برای مصرف کنندگان بالا برده است.

در گزارش آژانس کانالیس آمده است: «متوسط قیمت فروش گوشی‌های شیائومی در مقایسه با سامسونگ و اپل به ترتیب ۴۰ و ۷۵ درصد ارزانتر است؛ بنابراین اولویت اول شیائومی در سال جاری افزایش فروش گوشی‌های جدید آن مانند می ۱۱ آلترا در رقابتی سخت است».

شیائومی علاوه بر گوشی‌های هوشمند سایر بازار‌ها را هم امتحان میکند. این شرکت در اوایل سال جاری به دنبال ورود به کسب و کار خودرو‌های برقی بود و طرح‌های خود را برای ۱۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در این فناوری طی یک دهه آینده اعلام کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار