آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۹۶۵۷
سردار فدوی مطرح کرد:

اهتمام سپاه برای پیشرفت در علم ژنتیک / واکسن «نورا» را صادر می‌کنیم

جانشین فرمانده کل سپاه گفت: با تولید واکسن کرونا از سوی دانشگاه بقیه‌الله (عج)، پس از بی‌نیازی کشورمان، این واکسن را در اختیار مردم مستضعف دیگر کشور‌ها خواهیم گذاشت.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از سپاه نیوز، سردار دریادار «علی فدوی» جانشین فرمانده کل سپاه امروز (شنبه) در آئین افتتاح درمانگاه چندتخصصی مرکز ژنتیک نور دانشگاه بقیه‌الله (عج)، گفت: هر مجموعه و سیستمی دو وجه دارد که شامل قوانین و دستورالعمل‌ها است و جهت دوم که دیده نمی‌شود، روح سیستم است، بنابراین خیلی از فعالیت‌هایی که در سپاه صورت می‌گیرد، موجب تعالی سپاه می‌شود و ماندگار خواهد بود.

وی افزود: هرچند این مرکز به برکت خون شهدا به‌وجود آمده است، ولی برکت بیشتر زمانی در اینجا تجلی پیدا می‌کند که عموم مردم کشورمان و حتی سایر کشور‌ها بتوانند از امکانات آن بهره ببرند.

جانشین فرمانده کل سپاه عنوان کرد: خداوند در قرآن می‌فرماید که همه آسمان‌ها و زمین را مسخر انسان آفریده است و این یعنی اینکه علم دنیای بی انتهایی است که می‌تواند برای انسان‌ها خیر به همراه داشته باشد.

سردار فدوی ادامه داد: در این زمینه سپاه تمام توجه و توان خود را به کار می‌گیرد تا در علم ژنتیک پیشرفت بیشتری داشته باشد، زیرا خیرات بسیار زیادی به دنبال داردلذا یکی از توجهات ما باید همین موضوع باشد.

جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به تولید واکسن بومی «نورا»، اضافه کرد: از سوی دیگر، چون عمق‌بخشی خارجی یکی از مأموریت‌های سپاه است، با تولید واکسن کرونا از سوی دانشگاه بقیه‌الله (عج)، پس از بی‌نیازی کشورمان، این واکسن را در اختیار مردم مستضعف دیگر کشور‌ها خواهیم گذاشت.

سردار فدوی تأکید کرد: همه بیمارستان‌های سپاه در کشور باید زیرمجموعه دانشگاه بقیه‌الله (عج) باشند و این در حالی است که حتی بیمارستان بقیه‌الله (عج) هم زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار دارد؛ این موضوعی است که تحقق آن را دنبال خواهیم کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار