دانشگاه پيام نور استان زنجان ميزبان مسابقات کشوري قرآن خواهد بود
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۹۸۷
رئيس دانشگاه پيام نور استان زنجان:

دانشگاه پيام نور استان زنجان ميزبان مسابقات کشوري قرآن خواهد بود

رئيس دانشگاه پيام نور استان زنجان از برگزاري پانزدهمین مسابقات سراسري قرآن در بين دانشجويان و کارکنان دانشگاه پيام نور و سومين جشنواره ملي پژوهش قرآني در زنجان خبر داد.

به گزارش خبرنگار«شبکه خبردانشجو» از زنجان، دکتر سيد محمد موسوي امروز در نشست خبري گفت: قرآن دژ مستحکم هدايت است و خداوند را سپاس که ما را در راستاي فعاليت هاي قرآني هدايت فرمود.

وي افزود: بدون شک دانشگاه پيام نور يکي از دستاوردهاي مهم انقلاب اسلامي است، كه طي چند سال اخير در دو بعد توسعه کمي و کيفي به موفقيت هايي دست يافته است.

موسوي خاطر نشان كرد: دانشگاه پيام نور استان زنجان مشتمل بر يک ستاد استاني و 9 مرکز و واحد شهرستاني است كه بيش از 20هزار دانشجو را تحت پوشش آموزشي خود قرار داده است.

وي تصريح كرد، دانشگاه پيام نور زنجان با هدف تقويت بنيانهاي ديني و هويتي دانشجويان از توجه به فعاليت هاي فرهنگي غافل نبوده و در اين راستا هر ساله از سوي معاونت فرهنگي و دانشجويي دانشگاه پيام نور سه برنامه بزرگ و ملي فرهنگي به مرحله اجرا گذاشته مي شود.

موسوي افزود: پانزدهمين دوره مسابقات سراسري قرآن کريم در دو رشته شفاهي و کتبي برگزار مي شود که شركت كنندگان در رشته هاي شفاهي در سه حوزه قرائت کل قرآن کريم، ترتيل و حفظ در بخش هاي 5جزء اول، 10جزء اول، 20جزء اول، 2جزء آخر و کل قرآن کريم به رقابت مي پردازند.

وي با اشاره به اينکه در اين مسابقات نفرات اول تا سوم مقدماتي بايد براي ورود به دوره استاني حد نساب نمره را کسب کنند اظهار داشت: در اين رقابت ها دانشجويان پسر براي ورود به مرحله استاني بايد حداقل 75 از100 و خواهران 70 از 100 را كسب كنند تا به مرحله كشوري راه يابند.

موسوي اظهار داشت: در مرحله کشوري به نفرات اول تا سوم هر رشته جوايز نفيسي تعلق مي گيرد.

وي با بيان اينکه محور دوم مسابقات کتبي است افزود: در اين مرحله ترجمه و تفسير سوره حجرات از منبع تفسير نمونه مد نظر است كه به صورت کتبي و يک مرحله اي و همزمان در سراسر کشور هشتم بهمن امسال برگزار مي شود.

رئيس دانشگاه پيام نور استان زنجان گفت: سومين جشنواره پژوهش هاي قرآن کريم در چهار محور قرآن و اهل بيت، قرآن و بصيرت، قرآن وعلوم انساني و قرآن و جنگ نرم برگزار خواهد شد.

موسوي افزود: مهلت ارسال آثار تا دهم اسفند ماه سال جاري است و زمان برگزاري نيز سوم خردادماه سال آينده خواهد بود.

وي اظهار داشت: اين مقالات پس از ارسال به دبيرخانه توسط هيئت داوران مورد ارزيابي قرار مي گيرند و به نفرات برتر سه مقاله اول کمک هزينه سفر حج عمره، عتبات عاليات و مشهد مقدس اهدا خواهدشد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار