
کد خبر:۹۴۹۸۷۳
در یک پژوهش دانشگاهی؛
پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری به روش تشخیص زودهنگام فساد در مواد غذایی دست یافتند
پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری با بهره گیری از نانوکامپوزیتهای پلیمری توانستند فساد در مواد غذایی را در زمانی سریع تر، تشخیص دهند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پژوهشگر دانشگاه حکیم سبزواری به روش تشخیص زودهنگام فساد مواد غذایی گوشتی با استفاده از نانوکامپوزیتهای پلیمری دست یافت.
این پژوهش به عنوان بخشی از رساله دکتری سمانه متین دوست، دانشجوی مشترک گروه مهندسی مواد و پلیمر و گروه برق الکترونیک دانشگاه حکیم سبزواری بوده و برای اولین بار در کشور پژوهشگران به این نتایج دست مییابند.
نتایج حاصل از این پژوهش در نشریه Reactive & Functional Polymers با ضریب تاثیر ۳٫۹۷ و جزو مجلات Q۱ منتشر شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.