کد خبر:۹۵۱۱۳۳

طراحی و ساخت دستگاه «پرگنه‌شمار هوشمند» از سوی دانشجوی دانشگاه آزاد شبستر

دانشجوی مقطع دکتری حرفه‌ای رشته دامپزشکی دانشگاه آزاد واحد شبستر با طراحی و ساخت دستگاه پرگنه‌شمار هوشمند از پایان‌نامه خود با نمره عالی دفاع کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدجواد روحانی‌فر دانشجوی مقطع دکتری حرفه‌ای رشته دامپزشکی با راهنمایی محمدحسین موثق دانشیار بخش بهداشت مواد غذایی و مشاوره علی‌اکبر دادجویان استادیار گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر با طراحی و ساخت دستگاه پرگنه شمار هوشمند از پایان‌نامه خود دفاع کرد.


روحانی‌فر گفت: امروزه کیفیت بهداشتی مواد غذایی اهمیت فراوانی در تولید و مصرف آن دارد، یکی از روش‌های استاندارد برای تعیین کیفیت میکروبی تعیین بار میکروبی در مواد غذایی است.

دانشجوی مقطع دکتری حرفه‌ای رشته دامپزشکی بیان کرد: برای شمارش پرگنه‌های میکروبی از دستگاهی به نام پرگنه‌شمار استفاده می‌شود. با توجه به ماهیت زمان‌بر و یکنواخت شمارش دستی، رویکرد‌های خودکار برای تسهیل این کار توسعه یافته است. این راه‌حل‌ها تصاویر گرفته شده از صفحات پلیت را پردازش می‌کنند و می‌توانند به سیستم‌های کاملاً خودکار و سیستم‌های نیمه خودکار تقسیم شوند.


وی مطرح کرد: در پایان‌نامه سعی شده است که دستگاه پرگنه‌شمار هوشمند طراحی و سپس با انواع محیط کشت‌ها و میکروب‌های شاخص در کنترل کیفیت میکروبی مواد غذایی مورد ارزیابی قرار گیرد.

 

طراحی و ساخت دستگاه «پرگنه‌شمار هوشمند» از سوی دانشجوی دانشگاه آزاد شبستر


روحانی‌فر با بیان اینکه بهبود نرم‌افزار مناسب و توسعه نرم‌افراز بر اساس نیاز‌های آزمایشگاهی در طول مطالعه انجام شد، ادامه داد: موضوع مطالعه در قالب پایان‌نامه مقطع دکتری حرفه‌ای رشته دامپزشکی به صورت میان‌رشته‌ای در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر طراحی شد.


دانشجوی مقطع دکتری حرفه‌ای رشته دامپزشکی افزود: با توجه به جست‌وجو در منابع در دسترس نمونه مشابه داخلی دستگاه پرگنه‌شمار هوشمند در کشور وجود ندارد و این دستگاه با یک پانزدهم هزینه مشابه خارجی طراحی و ساخته شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار