كتابخانه امام رضا(ع) به يك مركز فرهنگي و اطلاع‌رساني تبديل خواهد شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۲۰۹
رئيس دانشگاه علم و صنعت:

كتابخانه امام رضا(ع) به يك مركز فرهنگي و اطلاع‌رساني تبديل خواهد شد

رئيس دانشگاه علم و صنعت گفت: كتابخانه امام رضا(ع) دانشگاه علم و صنعت علاوه بر اينكه تمام احتياجات علمي و فرهنگي دانشگاهيان را مرتفع مي‌كند بلكه به يك مركز فرهنگي و اطلاع‌رساني در شرق تهران تبديل خواهد شد.

به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر جبل‌عاملي امروز در مراسم كلنگ‌زني و آغاز پروژه كتابخانه مركزي و مركز اطلاع‌رساني دانشگاه علم و صنعت اظهار داشت: از آذرماه سال 87 كه مقام معظم رهبري احداث كتابخانه را به دانشگاه اهدا كردند فراخوان طراحي و پيمانكاري‌ اين طرح تا امروز طول كشيده است و امروز اين پروژه به طور رسمي شروع خواهد شد.

وي با اشاره به نام اين كتابخانه افزود: اين كتابخانه كه به نام حضرت رضا(ع) متبرك مي‌شود چشمه‌هاي جوشان حكمت و معرفت رضوي را به سوي دانشگاه علم و صنعت روان خواهد کرد.

رئيس دانشگاه علم و صنعت ايران در ادامه با بيان اينكه اعتبار پروژه كتابخانه‌ تا شش ماه اول سال آينده نيز وصول شده است، گفت: اين پروژه در طول 2.5 سالي كه براي احداث آن زمان بندي شده است را به صورت روزشمار بررسي و پيگيري خواهيم كرد.

جبل‌عاملي به وجود سبقه فرهنگي در طراحي و بهره‌داري پروژه كتابخانه امارضا(ع) اشاره كرد و گفت: اين كتابخانه در كنار مسجدالشهدا و مقبرالشهداي دانشگاه به يك نقطه فرهنگي تبديل خواهد شد.

وي اذعان داشت: اين كتابخانه ظرفيت دارد علاوه بر دانشگاه به شهروندان تهراني و شرق تهران خدمت رساني كرده و به عنوان يك مركز اطلاع‌رساني و فرهنگي باشد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار