در آستانه ماه محرم، معابر، میدان‌ها و محله‌های منطقه ۱۱ سیاهپوش شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۴۸۳۰

در آستانه ماه محرم، معابر، میدان‌ها و محله‌های منطقه ۱۱ سیاهپوش شدند

در آستانه آغاز ماه محرم و ایام عزا داری سید الشهدا (ع) سیاهپوشانی معابر، میدان‌ها و محله‌های منطقه ۱۱ از روز گذشته توسط اداره زیبا سازی این منطقه آغاز شده است.
در آستانه ماه محرم، معابر، میدان‌ها و محله‌های منطقه ۱۱ سیاهپوش شدند

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، نصراله آبادیان شهردار منطقه ۱۱ در این باره گفت: به رسم هر ساله همزمان با آغاز ماه محرم محله‌های مرکزی شهر تهران سیاهپوش می‌شوند که امسال نیز این اقدام در معابر اصلی، میدان‌ها و محله‌ها آغاز شده و امروز به پایان می‌رسد.


آبادیان افزود: نصب ۲۰ کتل در میدان‌های منیریه، حسن آباد و پاستور، نصب ۲۰ هزار متر ریسه مشکی در سطح محدوده، نصب ۲۰۰ عدد پرچم مشکی در خیابان های، ولی عصر (عج)، جمهوری و پایه پرچم‌های سطح منطقه، مشکی پوش کردن ساختمان‌های شهرداری، نواحی و آتش نشانی انجام شده است.


شهردار منطقه ۱۱ بیان کرد: نصب ۶۰ بنر در سطح معابر و نیز بنر‌های عرضی در میدان‌های حر، پاستور، قزوین، رازی، راه آهن و منیریه نیز از دیگر اقدامات اداره زیبا سازی است که امروز انجام می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار