کد خبر:۹۵۴۷۱۲
دانشجو گزارش می‌دهد

مهمترین اولویت‌های کنونی پایتخت چیست؟ / آیا شهردار جدید تهران به مردم و ساکنانش می‌رسد؟

کلانشهر تهران در حال حاضر نیازمند نگاهی ویژه از طرف مدیران تازه نفس شورای شهر و شهرداری در بخش‌های مختلف چون حمل و نقل عمومی، آلودگی هوا و ... است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرزانه فراهانی_ اعضای شورای اسلامی شهر تهران روز یکشنبه هفدهم مرداد ماه سال جاری، با ۱۸ رأی موافق به علیرضا زاکانی وی را به عنوان شهردار جدید پایتخت انتخاب کردند.

 

برخی از مخالفان زاکانی شهردار شدن وی را نتیجه فشارهایی که به اعضای شورای اسلامی شهر تهران وارد آمده است می‌دانند و او را در جایگاه گزینه مناسبی برای تصدی این سمت قبول ندارند.

با وجود طرز تفکری که برخی از مخالفان شهردار شدن زاکانی دارند، موافقان وی اما او را گزینه مناسبی برای پایان دادن به بی سر و سامانی مدیریت شهری پس از طی سال‌های ممتد بی‌برنامگی حناچی و یاران اصلاح طلب وی می‌دانند و معتقدند که با روی کار آمدن علیرضا زاکانی حساب کار دست همه افرادی که باید در دستگاه خدماتی عریض و طویل شهرداری به مردم خدمت می‌کردند و کوتاهی داشتند می‌آید.

 

شهر تهران نیازمند تحولات جدید است

زاکانی با حضور در صحن علنی شورای اسلامی شهر تهران برنامه‌ها و اهداف خود درباره نحوه مدیریت شهری و اولویت‌های اصلی خود که دغدغه بسیاری از شهروندان و مدیران شهری نیز با طرز تفکر وی هماهنگ است، ارائه کرد.

به عقیده زاکانی، کالبد شهر نیاز به تحولات دارد و باید تلاش شود تا با کمک مردم این تحولات را ایجاد کرده و جریان زندگی در شهر هم جانی دوباره بگیرد و رخوت و کسلی شهروندان نیز مرتفع و کنترل شود.

شهردار جدید تهران معتقد است که آنچه در شهر اسلامی با نگاه درست مدنظر است، عدالت در تقسیم خدمات‌، تأمین آرامش روحی و معنوی، عمران و آبادی است و همه این‌ها باید مورد توجه قرار گیرد چرا که این مسائل سخنان رهبر معظم انقلاب هم بوده و همه باید با هم همت کنیم و اقدامات لازم را در شهر انجام دهیم تا تهران الگویی برای جهان اسلام باشد و تلاش خود را نسبت به قبل مضاعف کنیم.

زاکانی همچنین بر کاهش نابرابری‌های اجتماعی و فرهنگی در شهر تهران تاکید کرده است و شرط داشتن شهری شاد و سالم در جایگاه ام القری جهان اسلام بودن را رفع بی‌عدالتی در برخورداری عموم شهروندان از امکانات موجود در پایتخت برشمرده است.

در حال حاضر شهر تهران با هجمه زیادی از انواع آسیب‌های اجتماعی مواجه است و بسیاری از مردم از جمله زنان و کودکان به دلالیل مختلف درگیر یک یا چند معضل اجتماعی هستند و علت عمده گرفتار شدن افراد در گرداب آسیب‌های اجتماعی در موضوع عدم برخورداری آن‌ها از امکانات و خدمات مورد ارائه در پایتخت ناشی می‌شود.

 

ضرورت رفع معضل آلودگی هوای پایتخت

معضل آلودگی هوا از دیگر معضلات شهری است که بسیاری از شهروندان را طی سالهای اخیر به ویژه در مقوله سلامت دچار مشکلات و چالش‌های متعددی کرده است.

سالانه هزاران نفر از بابت آلودگی شدید هوای تهران یا جان خود را از دست می‌دهند و یا سلامت آن‌ها تا پایان عمر دچار اختلال و مشکل می‌شود و از خسارات قابل توجهی که آلودگی هوا به محیط زیست و سرمایه‌های ارزشمند ملی و میهنی وارد می‌کند نیز نمیتوان چشم پوشی کرد.

فضاهای بی‌دفاع شهری نیز از دیگر معضلات کلانشهر تهران است که باز هم مردم و اهالی پایتخت را دچار مشکل ساخته است و متاسفانه طی سالهای اخیر هیچ تصمیمی از طرف مسئولان حوزه مدیریت شهری برای ایمن سازی این فضاها انجام نگرفته است.

کودکان کار، اعتیاد، کارتن‌خوابی و بی‌خانمانی، کافی نبودن فضای سبز نسبت به جمعیت ساکن در پایتخت و مسائلی از این دست از جمله چالش‌های جدی است که باید در زمره اولویت برنامه شهردار جدید تهران قرار بگیرد.

 

ضرورت تقویت و توسعه حمل و نقل عمومی!

حمل و نقل عمومی کلانشهری چون تهران نیز نیازمند تغییر و تحولات گسترده ای است که در سایه همراهی اعضای ششمین دوره شورای اسلامی شهر تهران و همچنین توجه ویژه شهردار جدید قابل تحقق است.

در حال حاضر وضعیت فعلی ناوگان حمل و نقل عمومی شهروندان تهرانی اصلا مناسب نیست و شیوع بیماری کرونا بر ضرورت و اهمیت افزایش ظرفیت این خدمات را بیش از پیش افزوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار