جشنواره فن آفريني زاگرس در كرمانشاه در حال برگزاري است
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۵۲۲

جشنواره فن آفريني زاگرس در كرمانشاه در حال برگزاري است

جشنواره فن آفريني زاگرس ديروز 28 مهرماه در كرمانشاه افتتاح شد و امروز نيز در محل تالار انتظار كرمانشاه با حضور رئيس جهاد دانشگاهي كشور، جمعي از نخبگان و مسئولين استان هاي غرب كشور در حال برگزاري است.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از كرمانشاه، سيد دادوش هاشمي استاندار كرمانشاه ديروز در اين جشنواره گفت: اين جشنواره با شعاري سازي طرح هاي برتر نقش بسزايي در اجرايي شدن ايده هاي نو در كشور دارد.

وي در ادامه افزود: استان كرمانشاه توانمندي ها، استعدادها و زيرساخت هاي لازم را در جهت پذيرايي از جشنواره هاي ديگر را دارد.

استاندار كرمانشاه اظهار داشت: ايران اسلامي امروز در حوزه علم و فن آوري پيشرفت هاي قابل توجهي داشته است.

هاشمي تصريح كرد: با وجود سنگ اندازي هاي دشمنان جوانان ايران اسلامي با خلاقيت و نوآوري در عرصه هاي مختلف موجب افتخار كشور شده اند.

وي خاطرنشان كرد: اساس توسعه و پيشرفت، فن آفريني است كه بايد با تقويت اميد علمي و فن آوري و سرمايه گذاري در نيروي انساني گام هاي بلندتري برداشت.

لازم به ذكر است، در حاشيه اين جشنواره نمايشگاه فن آفرينان غرب كشور در 70 غرفه برپا شده است و اين جشنواره امروز 29 مهرماه با تجليل از برگزيدگان جشنواره به كار خود پايان مي دهد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار