کد خبر:۹۵۶۰۳۴
با تلاش محققان؛

درمان و سرگرمی کنار یکدیگر / قدرت تمرکز با محصولی دانش‌بنیان بالا می‌رود

متخصصان در یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت گجتی هوشمند شده‌اند که جنبه درمانی و سرگرمی را کنار هم دارد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، متخصصان در یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت گجتی هوشمند شده‌اند که جنبه درمانی و سرگرمی را کنار هم دارد. هدست هوشمند RECOTHO نام این محصول است که با تکیه بر علوم اعصاب ساخته شده است. البته اینترنت اشیا و هوش مصنوعی نیز فناوری‌های به کار رفته در آن هستند.

این محصول را باید به نوعی یک رابط مغز و رایانه به حساب آوریم. چرا که سیستمی مبتنی بر رایانه است که سیگنال‌های مغز را با روش‌های متنوعی اندازه‌گیری و آن‌ها را تجزیه و تحلیل می‌کند و ویژگی‌هایی را از فعالیت‌های مغزی استخراج و آن ویژگی‌ها را به خروجی‌هایی تبدیل می‌کند که برای جایگزین کردن، بازیابی، تقویت، تکمیل یا بهبــود عملکردهای انسان به کار می‌رود.

محصولی دانش‌بنیان که قـدرت تمرکز افراد را در سـنین گوناگون افزایش می‌دهد و علاوه بر آن برای سنین پایین به عنوان اسباب بازی هوشمند کاربرد دارد.

کوچک و قابل حمل بودن از ویژگی‌های آن است. همچنین این محصول علاوه بر اینکه یک نرم افزار بومی است، ابزاری برای سنجش سطح سلامت و کمکی برای بهبود درمان هم محسوب می‌شود. در ساخت این محصول از علوم اعصاب، نوروفیدبک و فناوری اطلاعات استفاده شده است. بنابراین شاهد همگرایی فناوری اطلاعات و علوم شناختی هستیم.

شرکت دانش بنیان پیشـرو مـوج آراد تولیدکننده گجت‌های هوشمند در حـوزه سلامت این محصول را با حمایت مرکز فناوری‌های همگرا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تولید کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار