آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۶۸۹۷
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:

بیش از ۱۶۰ هزار دز واکسن در مناطق دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تزریق شده است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: بیش از ۱۶۰ هزار دز واکسن کرونا تا کنون به منظور مقابله با شیوع این ویروس در مناطق زیر پوشش دانشگاه تزریق شده است.
محمدجواد سمیعی

بیش از۱۶۰ هزار دز واکسن در مناطق دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تزریق شده است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ سید مهدی طباطبایی در نشست وبینار واکسیناسیون اظهار کرد: افراد واجد شرایط واکسن بهتر است قبل از آغاز فصل سرما و پیک جدید کرونا واکسن خود را دریافت کنند.

 

وی ادامه داد: با توجه به سیاست‌های جهانی جهت سفر به کشورهای مختلف نیاز به کارت واکسن است.

 

طباطبایی با بیان اینکه در صورت تاخیر واکسیناسیون در جمعیت عمومی، احتمال ایجاد جهش ویروس و تهاجمی‌تر شدن آن بالاتر خواهد رفت افزود: در صورت ابتلا به کرونا پس از گذشت چهار تا ۶ هفته از بهبودی علایم می‌توان واکسن را دریافت کرد.

 

معاون دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان خاطرنشان کرد: افزایش فاصله بین تزریق دز اول و دز دوم تاثیر واکسن را کم نخواهد کرد.

 

وی تصریح کرد: با توجه به کمبود واکسن برکت در مراکز واکسیناسیون کرونا به محض تامین واکسن برکت اطلاع‌رسانی لازم صورت خواهد گرفت.

 

طباطبایی اظهار کرد: افزون‌ بر ۱۶۰ هزار دز واکسن کرونا تا کنون به منظور مقابله با شیوع این ویروس در مناطق زیر پوشش دانشگاه تزریق شده است.

 

وی بیان کرد: هم استانی‌های عزیزمان که دوز اول واکسن برکت را تزریق کرده‌اند و هم‌اینک نوبت تزریق دز دوم واکسن آنها فرارسیده نگران تاخیر بوجود آمده نباشد با پیگیری‌های انجام شده بزودی محموله‌های جدید واکسن وارد سیستان و بلوچستان خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه در بررسی‌های پژوهشگران فاصله بین ۲ دز اول و دوم واکسن در صورت افزایش نگران‌کننده نیست افزود: در واکسن برکت فاصله بین تزریق ۲ دز ۴ هفته است و می‌شود تا پنج یا ۶ هفته هم لحاظ شود و در واقع این اتفاق ممکن است باعث شود میزان آنتی بادی‌های تولید شده بیشتر و سطح ایمنی بدن افزایش یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار