کد خبر:۹۵۷۶۶۶

۳۶۰۰ نفر در استان تهران در تاسوعا و عاشورا خون اهدا کردند

در تاسوعا و عاشورای حسینی سال جاری نزدیک به ۴۵۰۰ مراجعه و ۳۶۰۰ اهدای خون ثبت شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد رضا مهدی زاده، مدیرکل انتقال خون استان تهران ضمن عرض تسلیت به مناسبت ماه محرم و سوگواری سرور شهیدان با اشاره به اینکه اهدای خون در تاسوعا و عاشورای حسینی سال جاری نزدیک به ۴۵۰۰ هزار مراجعه و ۳۶۰۰ اهدای خون ثبت شد، گفت:آمار اهدای خون در تاسوعا و عاشورای حسینی در سال جاری به حدود ۳ هزار و ۶۰۰ واحد رسید که حدود ۹۰۰ نفر به دلایل مختلف پزشکی از اهدای خون معاف شدند.

بنا بر این گزارش مدیرکل انتقال خون استان تهران با اشاره به تاثیر پذیری آمار اهدای خون از گرمای هوا و اوج گیری موج پنجم کرونا در استان تهران، گفت: هر شرایطی که پیش می‌آید نیاز به خون و فراورده‌های آن یک نیاز مستمر و همیشگی است.

مهدی زاده تاکید کرد: نذر خون ادبیات مهمی است که چند سالی است وارد فرهنگ نذر و سوگواری محرم شده است و به منظور تامین خون مورد نیاز بیماران از ابتدای ماه محرم تا پایان ماه صفر پویش نذر خون با عنوان نجات جان یک انسان نذر امسال من؛ در مراکز انتقال خون استان تهران درحال انجام است.

وی با تاکید بر دایر بودن اعمال جراحی و نیاز مستمربیماران خصوصا بیماران تالاسمی، گفت: از شهروندان دعوت می‌کنیم تا با اهدای خون در نجات جان هموطنان مشارکت کنند.

مدیرکل انتقال خون استان تهران افزود: داوطلبان اهدای خون می‌توانند با مراجعه به سایت نوبت دهی زمان مناسبی را برای اهدای خون انتخاب و در فرصت مقتضی به این منظور به مراکز انتقال خون مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار