احتمالا نیمی از کابینه رای ناپلئونی کسب خواهند کرد+فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۸۳۷۷
زارع در گفتگو با دانشجو:

احتمالا نیمی از کابینه رای ناپلئونی کسب خواهند کرد+فیلم

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامیدر رابطه با کابینه دولت سیزدهم گفت: به نظر من شاید یک نفر از کابینه بیفتد و نیمی از کابینه رای ناپلئونی کسب کنند و نیم دیگر رای خوبی بدست بیاورند.

رحیم زارع عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، در رابطه با لیست پیشنهادی وزرای دولت سیزدهم و کسانی که احتمالا رای اعتماد نخواهند گرفت، گفت: برخی برنامه‌های وزرا خیلی کیفی هستند و شاید در عرض چهار سال یا ۱۰ سال هم اجرایی نشود، اما برخی وزرا برنامه‌های خوب و عملیاتی دارند که می‌شود از این برنامه‌ها استقبال کرد؛ در مجموع کابینه سیزدهم به ریاست حجت‌الاسلام رئیسی و معون اولی دکتر نخبر، کابینه مطلوب است.

کد ویدیو

وی ادامه داد: به نظر من چون جمع کثیری از همکاران اولین هیئت دولتی را در پیش روی خود دارند که می‌خواهند عملکرد برنامه‌شان را بررسی کنند و با رای‌شان اظهار نظر کنند، تقریباً فضا مبهم است؛ به نظر من شاید یک نفر از کابینه بیفتد و نیمی از کابینه رای ناپلئونی کسب کنند و نیم دیگر رای خوبی بدست بیاورند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در رابطه با تیم اقتصادی و دغدغه‌های اقتصادی جامعه، گفت: شرایط اقتصادی کشور بیشتر به اجرای قوانین برنامه‌ای مثل سیاست‌های کلان نظام، سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری و سیاست‌های از قبل تدوین شده است. به نظر من تیم اقتصادی دولت سیزدهم به فرماندهی دکتر مخبر که فردی عملیاتی است، موفق خواهد بود.

کد ویدیو

وی افزود: ما امید بسیار زیادی داریم که حداقل دغدغه معیشت و اشتغال که دغدغه جامعه هست و متاسفانه یک بی‌اعتماد پیش‌ادرده، باید در ابتدا این بی‌اعتمادی درصدش کاهش پیدا کند و امیدوارم وضعیت معیشت روز به روز بهتر شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار