آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۹۷۹۶

کاهش ۲ هزار و ۳۵۵ واحدی شاخص بورس

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز با عقب‌نشینی ۲ هزار و ۳۵۵ واحد همراه شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بورس اوراق بهادار تهران امروز یک روند نوسانی به خود گرفت، به گونه‌ای که در پایان معاملات با عقب‌نشینی ۲۳۵۵ واحد نسبت به روز گذشته به رقم یک‌میلیون و ۵۷۳ هزار و ۴۰۶ واحد رسید.

همچنین شاخص کل با معیار هم‌وزن امروز ۹ واحد رشد کرده و به رقم ۴۶۷ هزار و ۵۱۵ واحد رسید.

ارزش بازار در بورس تهران به بیش از ۶ میلیون و ۳۰۵ هزار و ۳۵۳ میلیارد تومان رسید.

امروز معامله‌گران بیش از ۱۶ میلیارد سهام، حق‌تقدم و اوراق م الی در قالب ۱۴ هزار و ۲۱۳ میلیارد تومان و در قالب ۱.۶ میلیون نوبت معامله داد و ستد کردند.

ارزش معاملات امروز فرابورس هم بیش از ۱۱ هزار و ۴۰۴ میلیارد تومان شد که با این حساب ارزش روزانه معاملات امروز بورس و فرابورس به بیش از ۲۵ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان رسید.

روند یکساله شاخص بورس تهران


امروز شاخص کل و شاخص قیمت در بورس ۱۵ صدم درصد افت کرد، اما شاخص کل و شاخص قیمت با معیار هم‌وزن، بدون تغییر باقی ماند. شاخص آزاد شناور ۸ صدم درصد کم شد. شاخص بازار اول بورس ۱۶ صدم درصد افت کرد و شاخص بازار دوم بورس ۱۴ صدم درصد کاهش یافت.

امروز نماد‌های شاخص‌ساز در بورس شامل هلدینگ معدنی خاورمیانه، فولاد مبارکه، فولاد خوزستان، ملی‌مس و گسترش نفت و گاز پارسیان بودند و نماد‌های کاهشی در شاخص شامل گل‌گهر و پتروشیمی خلیج‌فارس بوده‌اند.

امروز در فرابورس ایران شاخص کل ۷۵ واحد رشد کرده و به رکورد ۲۲ هزار و ۸۰۳ واحد رسید.

ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیش از یک‌میلیون و ۲۴۴ هزار میلیارد تومان رسید.

معامله‌گران امروز بیش از ۷ میلیارد سهام، حق‌تقدم و اوراق مالی در قالب ۸۳۴ هزار معامله و به ارزش ۱۱ هزار و ۴۱۰ میلیارد تومان داد و ستد کردند.

امروز نماد‌های بیمه پاسارگاد، فولاد هرمزگان، ذوب‌آهن و فولاد ارفع بیشترین اثر افزایشی در شاخص بورس را داشتند و برعکس، نماد‌های پتروشیمی زاگرس، آریا ساسول و صبا تأمین بیشترین اثر کاهشی در شاخص بورس را داشتند.

با توجه به اینکه افزایش نرخ دلار باعث رشد شاخص بورس در روز‌های گذشته شد، امروز خوشبختانه روند شاخص دارای نوسان بوده و قدری از هیجان رشد دلار را کاهش داد. سرمایه‌گذاری در بورس همراه با ریسک و نوسان است و باید از محل پس‌انداز و در یک چشم‌انداز حداقل یکساله انجام شود که همراه با مطالعه و مشورت باشد، چون سرمایه‌گذاری همراه با ریسک و نوسان است.

در عین حال کارشناسان توصیه می‌کنند، تازه‌واردان سهام صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت خریداری کنند تا از نوسانات بازار در امان باشند و کم‌کم وارد خرید سهام شرکت‌ها شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار