کد خبر:۹۵۹۸۹۳
با حضور مقامات استانی صورت گرفت

بهره‌برداری مجازی از ۵ طرح عمرانی دانشگاه شیراز

به‌ مناسبت هفته دولت ۵ طرح عمرانی دانشگاه شیراز، به‌صورت مجازی در تالار حکمت این دانشگاه به بهره‌برداری رسید.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، به‌مناسبت هفته دولت و در آیین افتتاحیه پروژه‌های عمرانی دانشگاه شیراز که با حضور استاندار فارس، امام جمعه شیراز، هیأت رئیسه دانشگاه شیراز و دیگر مقامات استان برگزار شد، ۵ طرح عمرانی دانشگاه شیراز، به‌صورت مجازی در تالار حکمت این دانشگاه به بهره‌برداری رسید.

در این مراسم از پروژه‌های، ساختمان پیش دبستانی دانشگاه شیراز به‌متراژ ۳۵۰۰ مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۲۵۰هزار میلیون ریال؛ نمازخانه‌ ساختمان شماره یک دانشکده مهندسی، به‌متراژ ۱۲۵مترمربع با اعتبار ۹۸۰۰میلیون ریال؛ پروژه‌ی آبیاری تحت فشار دانشکده‌ی کشاورزی با ۳۲۰ هکتار مساحت و اعتبار ۶۲هزار میلیون ریال؛  آزمایشگاه مرکزی دانشگاه شیراز با ۳۰۰مترمربع و تخصیص اعتبار ۲۵هزار میلیون ریال و آزمایشگاه سلول‌های خورشیدی در محل ساختمان شماره یک دانشکده مهندسی، به متراژ ۵۰مترمربع و ۱۴هزار میلیون ریال اعتبار بهره‌برداری شد.

عنایت‌الله رحیمی، استاندار فارس، طی سخنرانی خود در این مراسم با گرامیداشت هفته‌ی دولت و یاد شهیدان رجایی و باهنر، اظهار کرد: قطعا این روز‌ها یادآور تلاش‌ها و خدمات فرزندان این ملت است. امروز تعدادی از پروژه‌ها تقدیم مردم عزیز فارس می‌شود و بنده از  نادگران، رئیس دانشگاه شیراز، معاونت ایشان و دست‌اندرکارانی که در احداث این پروژه‌ها تلاش کردند؛ سپاسگزاری می‌کنم.

استاندار فارس افزود: طبیعتا هر استانی داشته‌هایی دارد و به آن داشته‌ها می‌بالد. استان فارس نیز داشته‌های فراوانی دارد و یکی از برجسته‌ترین‌های آن، ظرفیت علمی بالای آن است که در قله‌ی آن دانشگاه شیراز است. کمتر اتفاق می‌افتد که در جایی نام شیراز بیاید و یادی از دانشگاه شیراز نیاید که این اتفاق، نتیجه‌ی تلاش گذشتگان و عزیزان امروز در استان فارس است.

وی ضمن اشاره به برنامه‌های افتتاحیه در هفته‌ی دولت، بیان کرد: در استان فارس، ۹۱۹ پروژه را افتتاح کرده یا در دست افتتاح داریم که بالغ بر ۲۴میلیارد و ۹۰۰میلیون تومان اعتبار گرفته است، از این تعداد ۱۰طرح مربوط به دانشگاه شیراز بوده است که امروز به بهره‌برداری رسید و پروژه‌هایی بسیار خوب و ارزشمندی است.

رحیمی در پایان به تغییر دولت و همزمانی آن با هفته‌ی دولت اشاره کرد و گفت: این اتفاق را به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم که خداوند یاری کند تا بخشی از مشکلات مردم توسط دولت برطرف شود. هرکدام از ما در هر جایگاهی، به‌عنوان سرباز و فرزند ملت باید هرکاری که موجب توفیق دولت و سرافرازی ملت می‌شود، انجام دهیم.

تقدیر از مدیر طرح‌های عمرانی دانشگاه شیراز و کارکنان این بخش و همین‌طور دست‌اندرکاران طرح‌های عمرانی دانشگاه شیراز حسن ختام این برنامه بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار