آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۰۶۴۰

زمان نشست هیئت رئیسه خبرگان اعلام شد/ حضور رئیسی در جلسه

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: هشتمین جلسه مشترک هیئت رئیسه و کمیسیون‌های مجلس خبرگان در دوره پنجم، فردا در تهران برگزار می‌شود.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از صدا و سیما، آیت‌الله سید احمد خاتمی از برگزاری هشتمین جلسه مشترک هیئت رئیسه و کمیسیون‌های دوره پنجم خبرگان رهبری، که قرار است صبح فردا (پنجشنبه ۱۱ شهریور ماه) در تهران برگزار می‌شود، خبرداد.

وی با استناد به تبصره ۲ ماده ۱۵ آیین نامه داخلی مجلس خبرگان رهبری، اظهار داشت: طبق این قانون، هیئت رئیسه موظف است در فاصله دو اجلاس عادی یک جلسه مشترک برگزار کند.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: در این جلسه پنج نفر از اعضا به تشخیص هیئت رئیسه، روسای کمیسیون‌ها و یک نفر به انتخاب هر کمیسیون جهت بررسی اهم مسائل خبرگان شرکت می‌کنند.

خاتمی افزود: همچنین در این جلسه علاوه بر مسائل خبرگان و گزارش کمیسیون ها، نحوه تعامل خبرگان با دولت مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: با توجه به اینکه رئیس جمهور عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری است، در این جلسه شرکت می‌کند و اعضای مجلس خبرگان نظرات و پیشنهادات خود را مطرح خواهند کرد.

آیت الله خاتمی بیان کرد: از آنجا که اعضای مجلس خبرگان رهبری در متن مردم هستند و مسائل مردم به آن‌ها منتقل می‌شود، امید می‌رود این جلسه نافع باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار