کد خبر:۹۶۰۸۳۴
معاون حقوقی، مجلس و امور استان‌های وزارت بهداشت:

بالاترین ارزش و اجر خدمتگزاری مربوط به حوزه سلامت است

معاون حقوقی، مجلس و امور استان‌های وزارت بهداشت گفت: دوران مسئولیت دکتر نمکی با سیل و زلزله آغاز شد و با کرونا به پایان رسید و برخی افراد این دوران را بدشانسی یا کم شانسی می‌دانستند، اما این سنت الهی بود که انسان‌ها را برای پخته‌تر شدن، ارتقا و خودشناسی، امتحان می‌کند.


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهندس طاهر موهبتی در مراسم تکریم و قدردانی از خدمات دکتر سعید نمکی؛ وزیر سابق بهداشت که با حضور دکتر عین اللهی و مدیران ارشد وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار داشت: بالاترین ارزش و اجر خدمتگزاری مربوط به حوزه سلامت است و حقوق شهروندی و محرومین در بالاترین سطحش در حوزه سلامت، رعایت می‌شود.

وی افزود: اگر جان یک انسان را نجات دادی همانا جان بشریت را نجات داده اید و این ارزش حوزه سلامت را نشان می‌دهد. شهادت می‌دهم که در حوزه سلامت، دلسوزی دکتر نمکی و خدمت به مردم و محرومین، زبانزد است.

معاون حقوقی، مجلس و امور استان‌های وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: زیبایی و ارزش حوزه سلامت به این است که برای خدمت رسانی در این حوزه، هیچ تفاوتی بین زن و مرد، رنگ پوست انسانها، سن و اعتقادات و دین آن‌ها وجود ندارد. کسانی که در حوزه سلامت خدمت می‌کنند، انتخاب شده اند.

مهندس موهبتی گفت: امروز اخلاق در کشور ما فراموش شده است. متاسفانه علیرغم اینکه در ابتدای انقلاب به راحتی دروغ نمی‌گفتیم، غیبت نمی‌کردیم، تهمت نمی‌زدیم، آبروی کسی را نمی‌بردیم و آسمانی بودیم، اما امروز خیلی فاصله گرفته ایم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار