آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۲۹۶۲

الجزائر: تصمیم قطع روابط با مغرب نهایی است

وزیر خارجه الجزائر تأکید کرد که تصمیم برای قطع روابط دیپلماتیک این کشور با مغرب تصمیمی غیرقابل بررسی و بازگشت‌ است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «رمطان لعمامره» وزیر خارجه الجزائر که برای شرکت در نشست دوره‌ای اتحادیه عرب به قاهره سفر کرد، در حاشیه این نشست گفت، تصمیم کشورش برای قطع روابط با مغرب، تصمیمی حاکمیتی و غیرقابل بحث است.

وزیر خارجه الجزائر گفت، موضوع قطع روابط با مغرب هرگز در دستور کار نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب قرار نخواهد داشت و این امر، تصمیمی حاکمیتی، نهایی و غیرقابل انصراف است.

به نوشته روزنامه «الشروق» چاپ الجزائر، لعمامره گفت: «این تصمیم حاکمیتی و قاطع الجزائر با توجه به نقض خطرناک و مستمر تعهدات اصلی روابط دوجانبه از سوی مغرب و نیز تجاوزات متعدد و مکرر این کشور که باعث شد روابط دو کشور وارد یک تونل مسدود شود، اتخاذ شد».

وی افزود: «مغرب علاوه بر تلاش برای ضربه زدن به وحدت ملی الجزائر به دشمن تاریخی (اسرائیل) اجازه داد تا سخنان خصمانه علیه الجزائر آن هم در نزدیکی خاک ملی آن بیان کند؛ این حوادث به صورت علنی بود و معلوم نیست پنهانی چه اتفاقی در حال رخ دادن است».

وی با اشاره به اینکه مغرب مسئول کامل تنش به وجود آمده در روابط دوجانبه با الجزائر است، تأکید کرد که الجزائر به مدت طولانی ضمن حفظ ارزش‌های برادری و حسن همجواری از دخالت در امور داخلی مغرب خودداری کرده و به خویشتنداری در برابر اقدامات خصمانه مغرب روی آورد.

سفر اخیر «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به مغرب و اظهارات وی علیه الجزائر باعث بروز اختلافات بین این دو کشور شده است.

لعمامره نیز اخیرا در یک نشست خبری، از قطع روابط دیپلماتیک این کشور با مغرب به دلیل «رویکردهای خصمانه رباط» خبر داد و گفت که الجزایر، سیاست‌های یکجانبه مغرب را نمی‌پذیرد و «روشن است که مغرب از اصولی دست برداشته است که روابط الجزایر با مغرب را عادی می‌کند».

وی در واکنش به اظهارات لاپید در جریان سفرش به مغرب گفت: «از سال ۱۹۴۸، هیچ وزیر اسرائیلی از هیچ کشور عربی، علیه یک کشور عربی دیگر، اظهارات خصمانه مطرح نکرد».

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار