آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۳۰۷۶
آخرین قربانی آمریکا در افغانستان| وقتی پنتاگون حرص خود را سر شهروند عادی خالی کرد؛

ارتش آمریکا مدعی زدن «داعش» است درحالی که خودروی امداد رسان افغانستانی را هدف قرار داد!/ نیویورک تایمز: خودروی مذکور حامل بشکه آب بود نه مواد منفجره! / قربانیان افغان منتظر تایید پناهندگی به آمریکا بودند

نیویورک تایمز تایید کرد که ادعای هدف قرار دادن یک فرد داعشی توسط مقامات آمریکایی نادرست بوده و در حمله پهپادی نظامیان آمریکایی در نزدیکی فرودگاه کابل ۱۰ غیرنظامی افغان کشته شده‌اند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، یافته‌های نشریه «نیویورک تایمز» پس از بررسی حمله پهپادی اخیر نظامیان آمریکایی در نزدیکی فرودگاه کابل نشان می‌دهد که ادعای آمریکا برای هدف قرار دادن یک مظنون انتحاری داعش نادرست بوده و در این حمله غیرنظامیان هدف قرار گرفته‌اند.

گزارش می‌افزاید که در این رویداد خودروی یکی از کارکنان افغان یک سازمان امدادرسان هدف قرار گرفته و در نتیجه آن این فرد به همراه ۹ غیرنظامی دیگر از جمله ۷ کودک کشته شدند.

در ادامه این گزارش آمده است این امدادرسان افغان برای یک سازمان امدادرسان آمریکایی کار می‌کرد و با بررسی تصاویر دوربین‌های مداربسته فعالیت‌های آنروز قربانی را نشان می‌دهد.

تصاویر منتشر شده تایید می‌کند که این امدادرسان افغان پس از پایان ساعت کاری چندین بشکه پلاستیکی را از آب آشامیدنی پر می‌کند تا به خانه خود منتقل کند، که مشکل آب آشامیدنی داشته است.

مقامات نظامی آمریکا اما مدعی هستند که با هدف قرار دادن این خودرو از یک حمله «قریب‌الوقوع» به فرودگاه کابل جلوگیری کردند!! و خودروی مذکور حامل مقادیر زیادی از مواد منفجره بوده که پس از حمله پهپادی سبب انفجار‌های شدید ثانویه شده است!!

نیویورک تایمز پس از بررسی محل حمله، مصاحبه با مردم محلی و مشورت با چندین کارشناس نظامی وقوع انفجار‌های ثانویه را رد می‌کند. ارتش آمریکا تحرکات آنروز «زمری احمدی» امدادرسان افغان را «مشکوک» ارزیابی کرده بود، حال آنکه بررسی‌ها نشان می‌دهد این یک روز عادی کاری احمدی بوده است.

احمدی ۱۴ سال گذشته را در یک سازمان مردم نهاد آمریکایی مشغول به کار بود و ۴ روز پیش از کشته شدن او در حمله پهپادی آمریکا، کارفرمایش کار‌های انتقال احمدی و خانواده‌اش به آمریکا و دریافت پناهندگی این کشور را انجام داده بود.

زمان حمله، احمدی و خانواده‌اش همچنان منتظر تایید این درخواست بودند و درحالیکه منتظر پناهندگی به آمریکا برای محافظت از تحولات افغانستان بودند به یکی از آخرین قربانیان طولانی‌ترین جنگ تاریخ آمریکا تبدیل شدند.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار