کد خبر:۹۶۳۵۷۵

اجرای پنج پروژه پیرایش شهری در جداره‌های خیابان شوش آغاز شد

شهردار منطقه ۱۱ تهران گفت: پروژه پیرایش پنج فضای بی دفاع شهری در خیابان شوش با هدف ارتقای سیما و منظر شهری از روز گذشته آغاز شده است و تا یک ماه آینده یکی از این پروژه‌ها تکمیل خواهد شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، نصراله آبادیان در این باره توضیح داد: در این پروژه ۵ فضای به جامانده از توسعه شهری دوره‌های گذشته که در مقطع کنونی وضعیت مناسبی نداشتند انتخاب و پس از اتمام طراحی، از ابتدای هفته عملیات پیرایش آن‌ها آغاز شده است.


آبادیان افزود: این پنج فضای باقی مانده که در خیابان شوش حد فاصل وحدت اسلامی تا میدان راه آهن قرار دارند؛ به عنوان فضای بی دفاع شهری تلقی شده و در راستای ارتقای سیما و منظر شهری و همچنین کاهش نقاط بی دفاع در برنامه پیرایش شهری قرار گرفتند.


آبادیان با بیان این که تخریب جداره‌های بدمنظر آغاز و دیوار چینی و نماسازی در گام بعدی قرار خواهد گرفت؛ ادامه داد: اجرای کف‌سازی، فضای سبز و مبلمان شهری نیز در دستور کار قرار دارد.


به گفته شهردار منطقه ۱۱ تا سه ماه آینده پروژه پیرایش شهری خیابان شوش به طور کامل به اجرا در می‌آید و تا یک ماه آینده نیزاقدامات یکی از فضا‌های انتخاب شده تکمیل می‌شود و شاهد ارتقای سیما و منظر شهری رونق اقتصادی و افزایش شور و نشاط در یکی از خیابان‌های تاریخی تهران خواهیم بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار