به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ناصر امانی، عضو شورای ششم شهر تهران با اشاره به حضور سردار رحیمی، فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ در جلسه غیرعلنی صحن شورا در جمع خبرنگاران گفت: بحث کلی که مطرح شد این بود که نتیجه تعامل و همکاری بین شهرداری و نیروی انتظامی در همه حوزهها اعم از ترافیک، حمل و نقل، سدمعبر، فضای سبز، ساخت و سازهای غیرمجاز امنیت و انضباط بیشتری در شهر فراهم میکند.
او ادامه میدهد: گزارش سردار رحیمی ناظر بر اقداماتی بود که در دوره ایشان در نیروی انتظامی انجام شده؛ اعم از کشف سرقت خودرو، لوازم خودرو و ماشین که در سطح شهر تهران گسترش پیدا کرده و کلونیهای توزیع و پخش مواد مخدر و همچنین اعلام آمادگی برای تعامل و همکاری با دوره ششم مدیریت شهری.
این عضو شورا اضافه کرد: اعضا برخی پیشنهادهایی داشتند که سردار رحیمی به برخی شان پاسخ دادند و تعدادی دیگر نیاز به هماهنگی با نهادهای بالاتر دارد که به صورت مشترک با مدیریت شهری عملیاتی شود. پیشنهادی که من در جلسه دادم تشکیل یک کارگروه مشترک میان مدیریت شهری و پلیس بود. گزارشهایی که ارائه میشود اگر به شکل ساختارمند پیگیری نشود خروجی مطلوبی ندارد و دوستان از ایجاد چنین کارگروهی استقبال کردند.
امانی با اشاره به گلایه سردار رحیمی از دوره پنجم مدیریت شهری درباره ایجاد کلانتری، تاکید کرد: علی رغم اینکه در ردههای بالاتر مصوب شده بود که تعداد کلانتریهای تهران به تناسب توزیع و افزایش جمعیت باید توسعه پیدا کند، اما مدیریت شهری در این زمینه کمکی نکرده است. اعضا راجع به تعداد کم ایستگاههای پلیس از سردار رحیمی سوال پرسیدند که ایشان گفتند افزایش تعداد ایستگاههای پلیس با همکاری مدیریت شهری امکانپذیر است.
این عضو شورا با بیان اینکه تهران ۱۲۰ کلانتری کم دارد، گفت: طبق گفته سردار رحیمی باید بیش از ۲۰۰ کلانتری در تهران داشته باشیم، اما در حال حاضر در حدود ۸۵ کلانتری داریم. در دوره چهارساله شورای ششم امکان اینکه همه کسری جبران شود وجود ندارد، اما باید کمک شود تا اوضاع قدری بهبود پیدا کند.
امانی همچنین با اشاره به آمار و ارقامی که سردار رحیمی در جلسه امروز با اعضای شورای ششم ارائه داده اشاره کرده و گفت: ایشان گفتند سال گذشته ۱۶۰۰ میلیارد تومان مبلغ جریمه راهنمایی و رانندگی در تهران بوده است که به خزانه دولت واریز شده است. طبق قانون باید ۶۰ درصد آن به شهرداری تهران پرداخت شود که گفتند خبر دارند که پرداخت نشده است.
او اضافه کرد: طبق گفته سردار رحیمی، پلیس ۱۰ هزار بار از مقر خود برای خدمت به مردم خارج میشود و هر دو تماس یکی از آن عملیاتی میشود. حدود ۳۹۰ هزار معتاد در سطح شهر تهران وجود دارد که ۲۰ هزار نفر از آنها متجاهر هستند؛ یعنی افرادی هستند که در خیابانها، پارک و معابر عمومی تردد میکنند. موضوعی که در حوزه آسیب اجتماعی باید مورد توجه مدیران شهری قرار گیرد.
این عضو شورا با بیان اینکه طی سال ۹۹، ۱۸۲ نفر در تصادفات داخل شهر تهران فوت کردهاند، تاکید کرد: همچنین طی سال گذشته ۱۸ میلیون اعمال قانون توسط پلیس راهور صورت گرفته است.
امانی همچنین در پاسخ به این پرسش که چرا جلسه به صورت غیرعلنی برگزار شد، گفت که؛ مرسوم است که وقتی اطلاعات، آمار و ارقام امنیتی ارائه میشود جلسات غیرعلنی باشد. در دوره پنجم اگر جلسات غیرعلنی نبود احتمالا آمار امنیتی نیز مطرح نمیشد.