آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۴۴۹۱
رئیسی در دیدار رئیس جمهور بلاروس:

اولویت دولت من اقتصادی است/ به دنبال توسعه مناسبات اقتصادی هستم

رئیس جمهور با بیان اینکه سطح روابط اقتصادی ایران و بلاروس کافی و راضی کننده نیست، گفت: تکمیل هر چه سریع‌تر پروژه‌های مشترک دو کشور می‌تواند روند گسترش تعاملات اقتصادی دوجانبه را تسریع و تسهیل کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید ابراهیم رئیسی عصر امروز پنجشنبه در نخستین روز از سفر به تاجیکستان، در دیدار "الکساندر لوکاشنکو" رئیس جمهور بلاروس که با حضور وی درمحل اقامت رئیس جمهور کشورمان برگزار شد با تاکید بر این که اولویت دولت من اقتصادی است، افزود: به دنبال توسعه مناسبات اقتصادی در منطقه هستم و به وزرای اقتصادی و فنی دستور داده ام پیگیر اجرای توافقات مشترک باشند.

رئیسی خاطرنشان کرد: تهران و مینسک زمینه‌ها و ظرفیت‌های بسیار خوبی برای گسترش روابط دارند و روابط خوب و سازنده سیاسی دوجانبه می‌تواند به عملیاتی شدن هر چه بیشتر و سریع‌تر این ظرفیت‌ها کمک موثری کند. تامین متقابل کالا‌ها و خدمات مورد نیاز ایران و بلاروس از یکدیگر یکی از زمینه‌های خوب تقویت مناسبات اقتصادی است.

رئیسی به اعتراف دولتمردان آمریکایی مبنی بر شکست سیاست فشار حداکثری ضد مردم ایران اشاره کرد و اظهار داشت: توسعه مناسبات منطقه‌ای یکی از راه‌های مقابله با تحریم است و کشور‌هایی مثل ایران و بلاروس زمینه و راه‌های غلبه بر تحریم‌ها را پیدا کرده اند.

الکساندر لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس نیز در این دیدار گفت: هیچ کشوری نتوانسته با تحریم کشور‌های دیگر به موفقیت دست یابد و تحریم اساسا سیاست شکست خورده‌ای در جهان است.

لوکاشنکو با تاکید بر علاقمندی برای گسترش روابط و همکاری‌های اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: سطح فعلی روابط اقتصادی دو کشور به هیچ وجه تناسبی با روابط دوستانه سیاسی ایران و بلاروس ندارد و باید با بهره گیری از ظرفیت‌های مناسب موجود مناسبات اقتصادی را هر چه بیشتر گسترش دهیم.

وی گفت: نیاز داریم کارگروه مشترکی تشکیل شود تا علاوه بر تسریع در تکمیل پروژه‌های مشترک نقشه راه عملیاتی ارتقای سطح روابط دو کشور را تدوین کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار