به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی، مواد غذائی، ماشین آلات و صنایع وابسته - ایران آگروفود ۲۰۲۱» از تاریخ ۳۱ شهریور تا ۳ مهر ماه ۱۴۰۰ با رعایت کامل پروتکلهای اعلامی ستاد ملی کرونا در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود.
نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته "ایران آگروفود ۲۰۲۱ " در راستای سیاست امنیت غذایی و اقتصاد مقامتی و به منظور معرفی توانمندیها و پیشرفتهای شرکتهای فعال در در این صنایع و رونمایی از آخرین دستاوردهای تکنولوژی و علمی این حوزه افتتاح شد.
غلامرضا دارابی یک مدیر صنایع غذایی با اشاره به روند تکمیل زنجیره تولیدی، موضوع کشتار مرغ، اظهار کرد: در عمل به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر احیای واحدهای تولیدی راکد و غیرفعال، موضوع احیای یک واحد کشتارگاه مرغ در دستور کار قرار گرفت. این واحد کشتارگاهی که پس از چند سال فعالیت به دلیل مشکلات اقتصادی از چرخه تولید خارج شده بود، در اسفندماه سال گذشته به روند احیا برگشت و هم اکنون بازگشت این واحد تولیدی به چرخه تولید کشتارگاهی در حال انجام است و پیشبینی میشود ظرف دو هفته آینده فعالیت خود را کشتار و بسته بندی مرغ آغاز کند.
همچنین زهر پایداری یک فعال صنعت غذایی نیز بیان کرد: تعداد نیروی انسانی شاغل در این واحد تولیدی قبل از تعطیلی کارخانه ۱۲۰ نفر شامل اداری، قطعهبندی و ترابری بوده است که با انتقال مالکیت این شرکت، در حال حاضر برای ۱۸۰ نفر اشتغالزایی ایجاد شده است و پیشبینی میشود با اجرای طرحهای توسعهای میزان اشتغال تا دو هزار نفر افزایش یابد. هدف این مجموعه در آینده نه چندان دور تبدیل شدن به بزرگترین شهر پروتئینی خاورمیانه است که هم اکنون مراحل اداری و اخذ مجوز و طراحی پلتفرم را طی میکند و در عمل به اثبات خواهیم رساند.
وی مشارکت در تکمیل ظرفیت مرغداریهایی که بنا بدلایلی بخشی از ظرفیت تولیدی آنها خالی است را در اولویت دانست و افزود: مشارکت در تامین سرمایه اولیه، تامین نهاده، جوجهریزی و هر مانعی که موجب شده است مرغداران با حداقل ظرفیت فعالیت کنند را با یک برنامه مدون و علمی را با گارانتی فروش تضمینی میتوان توسعه داد.
او گفت: بخش اعظمی از هزینه تولید مرغ به تامین نهادههای دامی و کنسانتره برمیگردد که میتوان با انعقاد قرارداد بین بخشی با واحد تولیدی که در زمینه تولید نهاده و بسته بندی خوراک دام فعالیت میکند، تامین کرد تا بتوان مرغ مورد نیاز کشتارگاه احیا شده را تامین و نیازی به ورود مرغ از مرغداریهای سایر نقاط کشور نبوده و فعالیت مرغداریهای شهرستان با حداکثر ظرفیت بتواند علاوه بر تامین نیاز شهرستان ساوه به سایر استانها ارسال شود.
علی پایداری دیگر مدیر صنایع غذایی نیز گفت: این مجتمع در مساحتی به وسعت ۳۲۰ هکتار در سال ۱۳۶۵ شروع به فعالیت کرد و علاوه بر تولید شیر در بخش کشاورزی نیز وارد عرصه انواع تولیدات باغی و زارعی شد.
امیر الهوردی افزود: این مجموعه در سال ۱۳۹۷ با توجه به تغییراتی که در ساختار مدیریتی ایجاد کرد، شاهد گسترش وسعت بناهای مجموعه و افزایش چشمگیر کیفیت و کمیت شیر تولیدی شد.
وی بیان کرد: امید است با اتمام فازهای توسعه و بهره برداری رسیدن واحد ۲۵ هزار راس مولد، مقدار شیر تولیدی را به سقف هزار تن در روز برساند تا بخش عظیمی از نیاز کشور را مرتفع سازد.
وی بیان کرد: در حال حاضر روزانه حدود ۴۰ هزار تن مرغ از مرغداریهای برخی استانهای کشور توسط این مجموعه کشتار و بسته بندی میشود و با آغاز به کار کشتارگاه ظرفیت پذیرش و کشتار مرغ افزایش چشمگیری خواهد داشت.
او بیان کرد: در فاز نخست فعالیت این کشتارگاه برای کشتار روزانه ۱۰۰ تن مرغ هدفگذاری شده است و با اجرای طرح توسعهای این میزان به چند برابر افزایش خواهد یافت.