کد خبر:۹۶۶۲۲۲
پکن:

از بیانیه دکتر رئیسی درباره دکترین هسته‌ای قدردانی می‌کنیم

سخنگوی وزارت خارجه چین ضمن قدردانی از صحبت‌های ریاست‌جمهوری ایران مبنی بر اینکه سلاح اتمی جایی در دکترین هسته‌ای ایران ندارد، گفتگو‌ها برای رفع تمام تحریم‌های ایران را مفید دانست.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «ژائو لی‌جیان» سخنگوی وزارت خارجه چین امروز (جمعه) از بیانیه قرائت‌شده توسط آیت‌الله دکتر «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور ایران در مجمع عمومی سازمان ملل استقبال کرد.

ژائو در صفحه توئیتر خود نوشت: «ما از بیانیه [دکتر]رئیسی رئیس‌جمهور ایران در مجمع عمومی سازمان ملل مبنی بر اینکه سلاح اتمی جایی در دکترین هسته‌ای ایران ندارد، قدردانی می‌کنیم».

وی همچنین افزود: «تمام طرف‌های [توافق هسته‌ای ایران]باید به برجام پایبند بمانند و گفتگو‌هایی که برای رفع تمام تحریم‌های ایران انجام می‌شود، مفید است».

دور ششم مذاکرات وین به منظور احیای برجام روز شنبه ۲۲ خرداد ماه با برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام در وین آغاز شد و همان روز عباس عراقچی در اظهاراتی اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران بدون رسیدن به خواسته‌های کلیدی خودش قطعاً توافق نخواهد کرد. با این حال، تاریخ شروع دور هفتم این مذاکرات هنوز مشخص نشده است.

واشنگتن می‌گوید تنها در صورتی که دو طرف به تعهدات کامل ذیل برجام بازگردند، حاضر است تحریم‌ها علیه ایران را رفع کند. این ادعای واشنگتن در حالی مطرح می‌شود که تعهدات ایران به صورت کمی قابل راستی‌آزمایی هستند، اما راستی‌آزمایی رفع تحریم‌ها از سوی آمریکا به دست‌کم سه تا شش ماه زمان نیاز دارد.

جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده با توجه به اینکه آمریکا طرفی بوده که توافق را نقض کرده این واشنگتن است که باید با رفع تحریم‌ها به توافق بازگردد و لازم است اجرای تعهدات آمریکا مورد راستی‌آزمایی قرار گیرد. تهران البته تأکید کرده اصرار یا عجله‌ای برای بازگشت آمریکا به توافق ندارد.

پیش از این نیز «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در مذاکرات وین با استقبال از مفاد رایزنی‌های مدیرکل آژانس اتمی و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در وین، ابراز امیدواری کرد روابط تهران و آژانس به سطح قبل از فشار حداکثری آمریکا برگردد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار