آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۶۳۹۸
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

امتحانات ترم جاری دانشجویان علوم پزشکی تبریز به صورت حضوری برگزار خواهد شد

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اعلام اینکه حضوری شدن دانشگاه در آبان ماه حتمی است، گفت: امتحانات به محض حضوری شدن آموزش به صورت حضوری برگزار می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی تقی زادیه، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نشست مجازی با بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شد در مورد نحوه بازگشایی دانشگاه در سال تحصیلی جدید گفت: تاریخ دقیق مشخص شده توسط وزارت بنا به شرایط کلان منطقه منعطف است و به علت اینکه دیرتر از سایر مناطق کشور به قله پیک پنجم در آذربایجان شرقی رسیدیم، بازگشایی دانشگاه نسبت به دیگر مناطق با تاخیر خواهد بود. همچنین در مورد بازگشایی نیز با دیگر دانشگاه‌های کلان منطقه، هماهنگی‌های لازم را انجام خواهیم داد.


تقی زادیه با بیان اینکه بر اساس مصوبه شورای آموزشی دانشگاه، فعلا روال ترم جاری بر اساس روال ترم گذشته است، ادامه داد: کلاس دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و PhD، کلاس‌های عملی در همه مقاطع، دوره‌های کارآموزی و کارورزی حضوری خواهد بود.
معاون آموزشی دانشگاه در ادامه از برگزاری کلاس‌های تئوری و نظری به صورت مجازی تا پیش از بازگشایی کامل دانشگاه خبر داد و افزود: دروس نظری در سامانه نوید ارائه می‌گردد و شرایط امتحانات مجازی نیز مطابق ترم گذشته خواهد بود.

وی با اعلام اینکه به احتمال قوی حضوری شدن دانشگاه در آبان ماه حتمی است، اظهار کرد: امتحانات به محض حضوری شدن آموزش به صورت حضوری خواهد بود و با توجه به انجام واکسیناسیون عمومی، احتمال وقوع پیک ششم کرونا در ماه‌های آینده کمتر است.


تقی زادیه با اشاره به اینکه از معاونان آموزشی دانشکده‌ها خواسته شده است با با تشکل‌ها و نمایندگان در ارتباط باشند، ادامه داد: کلاس‌های عملی که در دوران کرونایی به صورت مجازی ارائه گردید سعی خواهد شد به صورت دوره فشرده دوباره برگزار گردند و این مورد به طور ویژه در دانشکده داروسازی پیگیری خواهد شد.


معاون آموزشی دانشگاه با اشاره به اینکه کلاس حضوری از ویژگی‌های دانشگاه است و روح دانشگاه با کلاس‌های حضوری عجین است، بیان کرد: در این راستا از دانشکده‌ها درخواست شده است با توجه به پتانسیل خود، کلاس‌هایی را به صورت حضوری با تعداد اندکی از دانشجویان برگزار کنند و این کلاس‌ها ضبط گردد و با بازگذاری در سامانه آموزشی به صورت مجازی نیز برای دانشجویان ارائه گردد.

تقی زادیه با بیان اینکه دوران کرونا تجربه به کارگیری فضای مجازی در زمینه آموزش را بیش از پیش فراهم آورد، اظهار کرد: لازم است از تجربیات دوران کرونایی در امر آموزش استفاده کنیم و دانشجویان می‌توانند دیدگاه‌ها و نظرات خود را در مورد آموزش مجازی و نحوه ادامه آن در دوران پساکرونا را به مسئولان دانشگاه انتقال دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار