آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۶۹۵۴

درخواست استعفای مدیرعامل هما از قاسمی

در حالی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در وضعیت نامناسبی به سر می‌برد که مدیرعامل ایرلاین ملی طی نامه‌ای به رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی استعفا کرده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علیرضا برخور در نامه‌ای به رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی خواستار تجدیدنظر در ادامه مسئولیت مدیرعاملی خود در هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (ایران ایر) در راستای اجابت خواسته تعدادی از کارکنان هما شده است.

برخور در این نامه با اشاره به مشکلات ایران ایر طی یک دهه اخیر و برخی حواشی روز‌های اخیر و ناتوانی در اجرای خواسته کارکنان هما، از وزیر راه درخواست کرده پس از اتمام پرواز‌های اربعین حسینی به ماموریتش در هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران پایان دهد.

گفتنی است هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران طی سال‌های اخیر با مشکلات متعدد مالی مواجه بوده و در دوره‌هایی با استقراض از سایر زیرمجموعه‌های وزارت راه و شهرسازی حقوق پرسنل خود را پرداخت کرده است.

برخور مدیرعامل ایران ایر اسفندماه سال گذشته با اعلام این‌که زیان انباشته هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران طی ۱۱ سال گذشته حدود ۸۲۰ میلیون دلار (۲۰ هزار میلیارد تومان) است به تسنیم گفته بود: برای این‌که هما از این وضعیت خارج شود نیازمند یک کار جهادی از سوی دولت است.

وی تصریح کرد: درآمد هما کفاف پرداخت حقوق پرسنل و بازنشستگان را نمی‌دهد، واقعیت این است که درآمد‌های ما به گونه‌ای نیست که بتوانیم حقوق ماهانه را پرداخت کنیم.

وی یادآور شد: ایران‌ایر ۲۳ هزار حقوق‌بگیر دارد که ۱۳ هزار نفر آن‌ها بازنشسته هستند. به علاوه این‌ها چند صد نفر شرکت اقماری هستند به صورت پیمانکاری برای هما کار می‌کنند و ما باید حقوق آن‌ها را پرداخت کنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که حقوق ماهانه پرسنل، بازنشستگان و شرکت‌های پیمانکاری چه میزانی است، اظهار کرد: ماهانه حدود ۱۶۳ میلیارد تومان باید برای حقوق پرداخت کنیم.

برخور اواخر خرداد ماه امسال طی احکامی ۷ انتصاب در هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران انجام داد انتصاباتی که به نظر می‌رسد پس از ۴ ماه خروجی چندانی برای ایران ایر و مدیرعامل آن نداشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار