آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۸۲۵۷
کاظمی عنوان کرد

ضرورت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین دانش آموزان

سرپرست آموزش و پرورش گفت: کتابهای درسی با انجام یک بازبینی دقیق و عمیق و با کمک بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس یکی از فضاهای بسیار مناسب برای توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین دانش آموزان است.

علیرضا کاظمی سرپرست آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش باید یک نگاه بلند مدت و عمیق به موضوعات مختلف و به ویژه موضوع ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان دانش آموزان داشته باشد و وقتی رهبر معظم انقلاب درباره ابعاد مختلف شخصیتی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از واژه مکتب استفاده میکنند، نشان دهنده این است که باید عمیقا به این موارد توجه کرد.
وی اضافه کرد: در سال جاری در ابعاد مختلف جشنواره طراحیهای جدیدی انجام شده است و استقبال بینظیری که سال گذشته اتفاق افتاد باعث شد تا طراحی های امسال بهتر و متفاوت‌تر باشد و این جشنواره تنها یکی از برنامه‌های ما در ترویج مکتب شهید سلیمانی است.

کاظمی یادآور شد: ما در آموزش و پرورش ظرفیتهای زیادی برای توسعه و ترویج مکتب شهید سلیمانی داریم و فکر میکنم ظرفیت کتابهای درسی به بهترین شکل ممکن با انجام یک بازبینی دقیق و عمیق با کمک بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس یکی از فضاهای بسیار مناسب برای این کار و در نهایت توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین دانش آموزان است.

وی خاطرنشان کرد: پس از انجام تحلیلهای لازم اگر در جایی خلأ وجود داشته باشد، آن را پر می‌کنیم و ظرفیت جشنواره ها و یادواره ها ظرفیت ارزشمند و مناسبی هستند و از فعالیت تشکلهای دانش آموزی و مناسبتهای مختلف مرتبط هم به آموزش و پرورش این فرصت را می‌دهد تا از موقعیتها در راستای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت برای دانش آموزان استفاده کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار